за 5 парчета торта и един крем карамел ли си айде тръгвай към търново... миит ю деър
това не съм аз монтаж!
Публикувано 22 юли 2013 - 18:55
за 5 парчета торта и един крем карамел ли си айде тръгвай към търново... миит ю деър
това не съм аз монтаж!
Публикувано 22 юли 2013 - 19:34
Надявам се всички които бяхме останахме доволни
Публикувано 23 юли 2013 - 00:02
На мен ми беше супер приятно... Комплексът беше добре, кръчмата супер, компанията ... с изключение на Хамъра(много неприятен човек е тоя) беше екстра
Направихме си хубави разходки покарах една W140ка... Само едно нещо беше кофти... бяхме прекалено многобройни и нито едно заведение не можеше да ни събере
Евала на организаторите ... супер беше... и следващия път повече да се съберем
Публикувано 23 юли 2013 - 07:04
И аз си изкарах страхотно. Наложи се да дам на Павката да се снима с колата ми, но ще го преживея , пък даже я и кара Комплексът е много приятен - точно за такива сбирки, но с повече хора.
Публикувано 23 юли 2013 - 10:41
Мноу мъ йе ят, че не можах да таковам
Публикувано 23 юли 2013 - 11:15
За яд си е. Няя ти каам колко ракия се изпи. А па торти - не е за разпраане...мани, мани. Не виждам снимки от басейна, че и басейн имаше, и плаж
Публикувано 23 юли 2013 - 17:37
Думата яд.. .е много мека в случая , Момчи
Аз също съм повече от доволен... ;]
Добре , че беше тоя неприятен човек да ти даде 140ка... , че да видиш какво е кола !!
Диди.. за какво са ти снимки от басейна.. като ти го гледаше от далеч.. и на сянка
(иначе.. за тия снимки.. бате Ники.. каза да не ги показваме , че... много му кашкавалени пръстите.. и все се вижда как не може да уцели топката )
Публикувано 23 юли 2013 - 18:43
Топката не беше наред нещо .Наистина беше много приятно.
Трябва повече такива срещи да има и да сме по многобройни.
Публикувано 23 юли 2013 - 18:57
Диди, ни ракията, ни тортите ме блазнят - моята слабост е кафето (ама давам захарчетата на един тип, няма да му казвам името, а само ще го погледна)... ама на открито с приятели е нещо, на което трудно устоявам
Еле времето беше хубаво за разходка с пърпоретката...
Публикувано 23 юли 2013 - 19:01
Снимки https://plus.google....55555323/albums
Албумите с име - храм Св. Св. Петър и Павел , храм Св. Николай , Преображенски манастир - Св. Преображение Господне , пещерата - Бачо Киро , Крушунските водопади , крепостта Боженци , комплекс Бряста , Килифаревски манастир - Рождество Богородично , Дряновски манастир - Свети Архангел Михаил , Велико Търново са от уикенда
Този пост е редактиран от sky: 23 юли 2013 - 19:54
Публикувано 24 юли 2013 - 12:20
много готини снимки БРАВО Sky
Публикувано 24 юли 2013 - 13:30
Хубав уикенд сте изкарали и снимките са готини. + +
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Публикувано 24 юли 2013 - 20:13
Много интересни места сте посетили..Браво!
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни