В една морга ми казаха че имало разлика. След 2000г стопа била малко "по-кристален", както се изрази човека, а преди 2000г-не. Прав ли е?

има ли разлика в стоповете на SLK r170 от различните години
Започната от bladeyav, 24 юни 2013 - 12:43:43
9 мнения по тази тема
Публикувано 24 юни 2013 - 12:43
Публикувано 24 юни 2013 - 14:05
Мммм, не знам да ти кажа честно. Малко по-късно мога да снимам моя стоп, след фейса и да го кача тук.
Ако искаш снимай и постни и твоя.
Като захват съм 99% сигурен, че са еднакви
Публикувано 24 юни 2013 - 14:08
Моя също е след фейса, би трябвало да са напълно еднакви
Публикувано 24 юни 2013 - 14:54
И според мен са еднакви...
Преди:
След:
Публикувано 25 юни 2013 - 09:20
приятелю не са еднакви!!! Вчера ги сравнявах. След фейса мигача и задната са "по-кристали", както и са заоблени в ъглите, а преди фейса са с остри ъгли. Загледай се в двете снимки, които си пуснал, дори тук се забелязва. Много ти благодаря за отзивчивостта
Публикувано 25 юни 2013 - 09:23
да не отварям нова тема.
При подаване на контакт, нали трябва да светва лампата за "check engine" и в последствие ако няма грешки след запалването да се гаси?
Публикувано 25 юни 2013 - 10:04
Да, прав си, сега ги видях, вярно че на фейса за обли
Да, при мен пали чек лампата (заедно с всичко останало) и после гаси.
Публикувано 25 юни 2013 - 10:23
а дали можеш да ми помогнеш с някакъв мануал или подсказка как да сваля таблото с уредите и да прегледам за изгорели крушки. Предполагам таблото е с букса.
Публикувано 15 юли 2013 - 15:15
Благодаря за ръководството колега!!!
Обаче при мен излязоха 2 проблема.
1. Не мога да извадя таблото с уредите,заради волана. На картинките в ръководството се вижда че волана на снимания МБ може да се регулира напред-назад, а и самия човек казва същото при описание на действията. При мен няма регулиране на волана в никоя посока. При теб как е?
2. Въпреки това успях от едната страна където е лампата за "check engine" да извадя крушката. изглеждаше напълно здрава, но въпреки това я размених със съседната,която знаех че работи 100% и отново не светна чека. Някакви идей колега, явно не е в лампата проблема. Когато я купувах я гледаха колата на Стар диагностик и нямаше никакви грешки, а не си спомням дали тогава светеше лампата про контакт
ПС: малко се получиха две теми, ако прецениш ги раздели колега
Благодря
Този пост е редактиран от bladeyav: 15 юли 2013 - 15:16
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни