Здравейте моля ви за малко помощ имам мерцедес цлк 270 цди днеска ми измиха салона и след това се пробвах да я запаля неподаде никаж звук на стартера включва ми само на контакт прозорците се затварят когато пусна радиото ми исписва (commn active) можели да я някаква защита защото е мокра отвътре МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ !!!
Koлата не ми запали при измиване на салона.
Започната от Kris23, 18 юни 2013 - 16:33:43
34 мнения по тази тема
Публикувано 18 юни 2013 - 16:33
Публикувано 19 юни 2013 - 11:12
Здравейте моля ви за малко помощ имам мерцедес цлк 270 цди днеска ми измиха салона и след това се пробвах да я запаля неподаде никаж звук на стартера включва ми само на контакт прозорците се затварят когато пусна радиото ми исписва (commn active) можели да я някаква защита защото е мокра отвътре МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ !!!
Днеска ходих до паркинга да вида дали ще ми запали и запали самоче оборотите започнаха да ми играят нагоре надолу и ми светна всичко дизеловата помпа спирачки еспито всичко и ми исписа visit workshop моля кажете ми ако знаете нещо дали е така защото е още е в процес на исъхване моля ви!
Публикувано 19 юни 2013 - 12:02
Koлега, стига паника
Напиши като хората съобщенията, които ти изписва на таблото.
visit workshop е втората част, какво пише преди това?
също commn active не е цяло съобщение.
Най-лесно, снимай ги и постни снимките.
Никой тук няма сценарий в главата за абсолютно всяка грешка, която може да се изпише на таблото, понеже са комбинации от такива, така че за да не те подведем, просто снимай.
Има известен брой датчици в колата, които са свързани с ESP-то, като латералния сензор, но той не е причина да не запали колата...
Снимай надписите по екраните и ги качи във форума.
Няма логика от изпиране на салон да се получи така... но явно е факт. Тези да не са го измили с водоструйка? Перат със специални прахосмукачки обикновено.
Публикувано 19 юни 2013 - 12:27
Да с водоструйка го измиха казаха че така много коли са мили и няма проблем колкото до съобщенирто цялото беше commn proces active самоче вече не се появява радиото работи само дето на компютъра ми излиза че всичко било за смяна дизелова помпа постояно ми мига изписва (visit workshop) и оборотите ми играят и ESP пак ми изспсва(visit workshop) спирчки (visit workshop) всичко какво е според теб моляте кажи ми!
Публикувано 19 юни 2013 - 12:34
Как с водоструйка бе човек???Тия луди ли са или ти не си разбрал нещо?
Публикувано 19 юни 2013 - 12:41
Да брато с водоструйка какво може да е според теб(
Публикувано 19 юни 2013 - 12:45
Дано не ти е изгорял някой ел. блок.Иди при някой майстор със Стар диагноза, така само можем да гадаем.
Публикувано 19 юни 2013 - 12:48
Мерси дано да не е нещо сериозно
Публикувано 19 юни 2013 - 12:52
Ако са ти я измили така внимателно няма страшно .
Свали задната седалка да поизсъхне малко че под нея
са ти най важните модули и си карай спокойно .
Този пост е редактиран от vencislav: 19 юни 2013 - 15:30
Публикувано 19 юни 2013 - 13:14
Мерси брато
Публикувано 19 юни 2013 - 13:29
Да с водоструйка го измиха казаха че така много коли са мили и няма проблем
Това още го осмислям.........
Коя е автомивката?
Публикувано 19 юни 2013 - 13:43
На самия паркинг където си държа колата там си имат и автомивка.
Публикувано 19 юни 2013 - 13:58
първо откачи акумулатора ако не е съвсем късно
спри да я палиш щото може да стане по- зле
махни стелките в краката на шофьора и пътника
и лайсните на прага на вратата под тях има доста кабели
и остави колата да изсъхне един два дни
шашка се главно КАН шината
Публикувано 19 юни 2013 - 13:59
Миналата седмица бях свидетел на автомивка един мъж докара w202 250TD, махнаха и седалките, и като вкара водоструйката вътре в купето иразказа играта .Таково нещо не бях виждъл никога.Та не се очудваите на нищо.
Затова приятел не си оставяй колата на никого, постоянно прябва да им висиш на главите, защото има големи смотаняци.
Дано проблема ти не е сериозен
Успех
MOTOCROSS IS MY LIFE
Публикувано 19 юни 2013 - 14:34
Благодаря за съветите
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни