Здравейте колеги!Всички светлини по и в автомобила светят а на таблото ми изписва TAIL LIGHT,L.........SUBSTITUTE LAMP ON...........CHEK LAMP ! Последния превод от "БАШ-МАЙСТОРИТЕ''е ,че крушката за задна лява светлина трябва да се замени,смени......да..ама не
Някой имал ли е този проблем?Благодаря предварително

Информация за изгоряла крушка на таблото
Започната от stefcho kralev, 14 юни 2013 - 19:01:34
6 мнения по тази тема
Публикувано 14 юни 2013 - 19:01
Публикувано 15 юни 2013 - 11:27
Позволих си да променя заглавието, че това "помощ......." дето беше писал, си мисля че нещо сериозно е станало
Както се казва, да ти имаме проблема
Някоя от крушките е изгоряла и колата пали друга, "substitute" такава.
Вадиш си мултимерче, или купуваш такова. Даваш го да мери Ohm-ове, т.е. съпротивление, вадиш ги една по една, и ако не е видно коя е изгоряла, ги премерваш и с уреда.
После си сменяш крушката и си караш колата
Публикувано 15 юни 2013 - 13:54
Благодаря ти, не е чак сериозен проблем ама........
дразни.Това между другото започна от както ми изгоря преден ляв къс фар,случи се в Букурещ,смених го от една бензиностанция...ОСРАМ,за момента супер...ама на другия ден се започна със съобщенията
Купих две еднакви крушки Филипс....същата работа.Но като се зачетах по-сериозно в съобщението .....ТАИЛ май означава отзад......Благодаря още веднъж
Публикувано 16 юни 2013 - 09:57
Tail е опашка/задница. Там ти е изгорялата крушка

Публикувано 16 юни 2013 - 17:28
Мене ми светеше лампата заради изгоряла крушка на рег. номера
Немеца го е измислил !
Публикувано 17 юни 2013 - 09:43
Проблемa е решен,:-)леко потъмнялa крушкa,но все още свети.....смених я и дисплея се изчисти:-)
Публикувано 05 септември 2013 - 13:19
И при мен го имаше същия надпис ! След 1 ден изчезна и нямам ядове ... А всички лампи си светят .. Странна работа
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни