Онзи ден си свалих лявото предно стъкло и не успях да го прибера...(прибрах го но със 300 зора както се казва) сега не смея да го отворя.Изкарах машинката там на копчетата и видях къде е проблема,но не мога да го поправя.Искам да отида да си купя такава от автоморга,но търсих из интернет и не намерих каква е цената на нова такава машинка за да си направя сметка колко ще струва на автоморга...та въпросът ми е каква е цената на една такава машинка нова и от автоморга.. (орентировачно) ? Мерси предварително.
1 reply to this topic
Posted 11 May 2013 - 12:45
Posted 11 May 2013 - 21:30
Ей на тоз номер мисля че ще си свършиш работа, 0894 42 28 36.. .пазарувал съм от него, има А клас и дава прилични цени.
Ама , що не снимаш болката и да ни я покажеш първо? Има шанс да измислим нещо и да се разминеш с някой излишен разход.
.....не знам що посиня тоз телефон, па даже и иконка скайп. Деа и технологиите!
Edited by Вай Басо, 11 May 2013 - 21:33 .
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Also tagged with one or more of these keywords: стъкла, превключвател, копче
Модели →
CLK-класа →
Проблеми и ремонти →
Проблем централно заключване W209 + клапи климатикедната врата не се заключва/отключва от първия път Started by mita6kiL, 21 Aug 2017 централно, стъкла, заключване and 2 more... |
|
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users