Искаш ли да ти събера 4 черни купета-чочоне за другия клип? + 2 Е63АМГ + една супер лъскава пура
Кой не иска кьорав да оди цел живот ....утре ше се чуем броо
В следващия клип са вътре
Утре ше звънна на всички да се уточним на 100%
Posted 01 May 2013 - 00:14
Искаш ли да ти събера 4 черни купета-чочоне за другия клип? + 2 Е63АМГ + една супер лъскава пура
Кой не иска кьорав да оди цел живот ....утре ше се чуем броо
В следващия клип са вътре
Утре ше звънна на всички да се уточним на 100%
Posted 01 May 2013 - 01:02
Аз съм на 90% наличен, но и десетте процента не са за подценяване, че могат да се случат.
Бат Веско чакам те с нетърпение
Ц-класи приемаш ли броо??
Ако колите не стигат може и да уредя един или два мергела, но не гарантирам на 100%.
Генгста беше ми звънял един ден, но не ти вдигнах и после забравих да ти звънна. Дано да не е било важно.
Айде браточка правиме го
Posted 01 May 2013 - 07:49
Ако някой имма познати с Бенцове да ги праща
Posted 01 May 2013 - 10:45
Още 10ина в бързината ти пращам.
Edited by Вай Басо, 01 May 2013 - 10:45 .
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 01 May 2013 - 21:36
Някой може да отпаднат, щот няма шофьори но 5/6 ще имаш. Има коли, няма кой да ги кара. Мойто 124 да го вземам ли?
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 01 May 2013 - 22:13
Някой може да отпаднат, щот няма шофьори но 5/6 ще имаш. Има коли, няма кой да ги кара. Мойто 124 да го вземам ли?
Е мног ясно бре бате как няма да го вземеш
Аз с Нелка се договорих вече
Бате колко дойдат толкова......ако не ги беше викнал и тези....клипа беше на кантар.......
Моята идея беше да се съберем уж клуба......не ми пука кой с каква кола ще дойде за мен е важна идеята да направим ужким нещо това малко общество което сме се събрали тук....но увиии
няма значениее.....друга подобна тема надали ще има но живи и здрави....който дойде дойде.....
И със удоволствие ще чакам момента когато ще направя пак някое парче за Мерцедес.......и хората ще се изкажат ама защо в клипа ги няма Бенцовете от клуба......те тогава аз ще съм силен.....
Posted 01 May 2013 - 22:17
Бате колко дойдат толкова......ако не ги беше викнал и тези....клипа беше на кантар.......
Моята идея беше да се съберем уж клуба......не ми пука кой с каква кола ще дойде за мен е важна идеята да направим ужким нещо това малко общество което сме се събрали тук....но увиии
няма значениее.....друга подобна тема надали ще има но живи и здрави....който дойде дойде.....
И със удоволствие ще чакам момента когато ще направя пак някое парче за Мерцедес.......и хората ще се изкажат ама защо в клипа ги няма Бенцовете от клуба......те тогава аз ще съм силен.....
От мен е плюса.
Posted 01 May 2013 - 22:25
....който дойде дойде.....
НЕ можеш да бъдеш по силен от шест почивни дни....
Posted 01 May 2013 - 22:52
няма значениее.....друга подобна тема надали ще има
..
Posted 01 May 2013 - 23:32
Да и според мен почивните дни са причината. Горе главата мой!
Posted 02 May 2013 - 18:14
Не се коси Илиански,
има доста почивни дни накуп, а това се случва рядко.... работната седмица беше кратка и повечето хора са си пуснали отпуска
Все пак мисля, че се получи повече от страхотно... 9 140ки кога са се събирали за последно....
А имаше и два клубни Бенца от Ловеч... не се сърди на клуба
Posted 02 May 2013 - 18:20
Posted 02 May 2013 - 18:58
Кога ще го видим?
0 members, 3 guests, 0 anonymous users