Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Антирадари

• Please log in to reply
7 мнения по тази тема

#1 doc

doc

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 31 Мнения:

Публикувано 28 януари 2007 - 11:44

Доколкото разрах,на първо четене в парламента са минали новите изменения в ЗДП.За 1км.над разрешеното 250лв. глоба и 3 месеца книжката на трупчета.Аз съм твърдо за спазването на правилата,ама това май е прекалено.Та за всеки случай си купих антирадар,за първи път карам с такова чудо,не знам файда има ли :dontknow:
  • 0

#2 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 28 януари 2007 - 12:01

E те тия се уляха.Тук на 65 се кара със около 72-75 без проблем заедно с куката до теб,на 80 си спрян с глоба от около 350 кинта,а над 85 влизаш в затвора.Книжката няма да ми вземат ако наруша,ще ми вдигнат застраховката и глоби яки,пак ако наруша,пак ще ми я двигнат - кой няма акъл ПЛАЩА.Това в БГ обаче е прекалено.

За антирадара си прав - един път да не те хванат и си го избил. :D
  • 0
.

#3 sky

sky

Майстор

• Потребители на форума
  • 2135 Мнения:
  • Град:София;Казанлък
  • Автомобил:
    190E 2.3

Публикувано 28 януари 2007 - 16:10

Доколкото разрах,на първо четене в парламента са минали новите изменения в ЗДП.За 1км.над разрешеното 250лв. глоба и 3 месеца книжката на трупчета.Аз съм твърдо за спазването на правилата,ама това май е прекалено.Та за всеки случай си купих антирадар,за първи път карам с такова чудо,не знам файда има ли :dontknow:

Едва ли глобата е за привишение от 1км/ч ;)
  • 0
Публикувано изображение

#4 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 28 януари 2007 - 18:45

Първо не се казват анти радари а радар детектори :lol: първите са забранени за употреба, вторите не вършат никаква работа, защото повечето полецай работят на исклучен радар и когато видят тариката да препуска бясно просто го включват и хоп изгаряш :D това е ситуацията.

Ето още по темата :drift1:
  • 0

#5 Vlado190

Vlado190

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:Samokov

Публикувано 28 януари 2007 - 22:33

Именно "АНТИРАДАР" върши работа - нищо че е забранен... не че съм за нарушенията ама за 5км отгоре да те спрат - прекалено е !!!
  • 0
1991 190E SportLine turbo 0.6bar ;)

#6 caki

caki

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения:
  • Град:Разград
  • Интереси:коли,тенис и ...
  • Автомобил:
    Mercedes 190 Е
    Mercedes 200 CE

Публикувано 29 януари 2007 - 10:30

аз моя го подарих на един полицай. Писна ми като ме спрат да ми се правят на интересни. а реално погледнато и един път не ми е помогнал. Като земе да пищи вече са ме засекли
  • 0

#7 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 29 януари 2007 - 10:48

1 км/ч не може да се хване при скоростомер със стрелка,така че със сигурност глобите няма да са за такова "нарушение".Досега мисля,че санкцията беше от 10км/ч нагоре..Нямал съм никога антирадар(или детектор),но един приятел има и наистина действа-нито веднъж не го е подвел-в смисъл да има полиция(радар)и да не сигнализира.Много рядко сигнализира без да има причина,просто "хваща" некъв друг сигнал..Но неодобрявам това,че почти всички с антирадари карат средно с 50-100км/ч повече от разрешената!!!..А видехте всички статистиката-"..52% жертви от превишената скорост.."..има ли смисъл?!
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#8 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 януари 2007 - 11:15

1км/ч се получава само от смяна на гумите с един размер по големи :dontknow: а скоростомера си ти показва че всичко е на 6

Според мен това е поредният СЛУХ :nono: , но най-добре да изчакаме УИЛИ да каже той ги следи тия работи :cool:
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни