Здравейте, колеги.
От доста време оглеждам W211 и ми минават едни мисли, дали да не продам W210 и да си взема W211.
Затова се обръщам с молба за мнение на хора, които са имали Mercedes W210, след което са купили W211.
Какви са предимствата и недостатъците /ако има такива/ на W211 спрямо W210?
Някои ще кажат, по-нова е колата, по-добра е със сигурност.Но не винаги е така.
Затова предпочитам мнение на хора, които са имали и двата автомобила.
Ще сбъркам ли, ако продам W210, от който съм много доволен и си купя W211?
Разбира се, давам си сметка, че е много важно на какъв автомобил ще попадне човек.
Интересува ме следното:
- сравнение на комфорта, возията, качеството и лекотата на управление;
- сравнение на необходимите средства за обслужване /предполагам, че обсл. на W211 е по-скъпо, което е нормално/;
- при W211 същото ли е както при W210 - елеганса да има по-добра возия от авангарда и да е по-висок автомобила?
- всичко друго, което ви идва на ум като предимства и недостатъци на W211 спрямо W210.
Чувал съм за прословутия проблем с модула на спирачките при W211.Той може ли да се хване на диагностика, и разбира ли се по някакъв начин, дали този модул е сменян?
След фейслифта /2007г. - поправете ме ако греша/ този модул сменен ли е и проблема дали е решен?
Предварително благодаря на отзовалите се.
Поздрави
П.п.И последното ми питане е, дали бихте предпочели да купите BMW E60 - 530XD 4x4 пред W211 - това ми препоръча да направя мой близък.
За Е60 нямам никакви наблюдения.
/Ще съм благодарен, ако на този въпрос отговорят само хора, който са карали и двата автомобила.Да не правим общо сравнение на марките BMW и MB/
Този пост е редактиран от Ивайло Шангов: 25 април 2013 - 11:30