http://www.mercedes-...ies/winter.html
Звънкайте по-бързо докато не са запълнили часовете
п.п. съжалявам ако вече информацията я има из форума -> търсачката нищо не намери
Публикувано 26 март 2013 - 16:27
http://www.mercedes-...ies/winter.html
Звънкайте по-бързо докато не са запълнили часовете
п.п. съжалявам ако вече информацията я има из форума -> търсачката нищо не намери
Публикувано 26 март 2013 - 17:07
Този пост е редактиран от vencislav: 26 март 2013 - 17:09
Публикувано 26 март 2013 - 17:52
Лично аз много се двоумя .
Смяна на масло на двигател и филтри на W220.075 .
Оферта 1.
8 литра Yacco VX 1600 0w30 + филтри Mann (маслен, въздушен и купе) = 300 лв, или
8 литра Yacco VX 1000 5w40 + филтри Mann (маслен, въздушен и купе) = 300 лв,
( супер отстъпка от Yacco BG за редовен и доволен клиент от четири години ) .
Работа на повече от доверен, разбиращ, можещ и разполагащ с условия майстор,
20лв , стек бира и кило кебабчета .
Оферта 2. Балкан Стар .
8 литра оригинално масло 5w30 + оригинални филтри (маслен, въздушен и купе) = 359 лв .
+ един билюк ексти ( диагностики, проверки, мнения и евентуални бъдещи благинки ) .
Ще взема решение малко след последния момент .
Публикувано 27 март 2013 - 14:47
Лично аз много се двоумя .
Ще взема решение малко след последния момент .
Изобщо не виждам място за двоумене при теб - изпитаната и работеща оферта 1 за неясната оферта 2, която може да се окаже пълна с изненади, може да търпиш кофти отношение и да чакаш много(зависи как се стекат нещата), може да търпиш снизходителни погледи(задето караш ~10годишна кола), за които си нищо повече от портфейл с крака...
Там се ходи само ако нямаш друг избор(колата е гаранционна) или в най-лошия случай - ако нямаш изпитана оферта.
Отивай да взимаш кебапчетата
Публикувано 27 март 2013 - 17:50
Публикувано 27 март 2013 - 18:14
Моето мнение:
-в БС - диагностика - ДА .
-в БС - части - ДА.
-в БС - манипулации по автомобила - само в краен случай
Които иска подробности идва да пием бира и му разказвам щото не искам да си почупя клавиатурата от писане тук.
Публикувано 27 март 2013 - 18:29
Този пост е редактиран от vencislav: 27 март 2013 - 18:53
Публикувано 08 април 2013 - 12:46
Промоцията е удължена с още една седмица (демек до 20.04), но няма нито един свободен час
Немеца го е измислил !
Публикувано 08 април 2013 - 14:28
Ако някой иска час за безплатната сервизна промоция да ми пише на ЛС. Имам записан час за 19-ти вечерта и както вървят нещата май няма да съм в страната за да се възползвам, така че мисля няма да има проблем да се възползва някой друг вместо мен
Публикувано 08 април 2013 - 22:30
Първи ми писа Yumerov, а след него е BG - 681. Надявам се ако аз не мога да се възползвам, Yumerov да може, но ако и той не може да дадем шанс на следващия след него.
Публикувано 08 април 2013 - 23:06
Ами да ви кажа и да се натискате за преглед, особена полза няма. Нищо ново и интересно няма да разберете за автомобила си.
Прегледа е толкова повърхностен, нещо като отбиване на номера от страна на официалния дилър
Дисковете се гледат на око и викат... хммм добре са, е как разбра че са добре, като си има допустима дебелина, която се измерва с измервателен уред, не на пипане с пръст или на око.
Общо взето прегледа е на ниво претупване в квартален сервиз, цените обаче са на ниво централата в Щудгард.
В офертата която ми дадоха "тотала" само за труд е 1302лв без ДДС, за операции като смяна на пистов ремък на компресора, проверка на климатика, смяна на два задни спирачни маркуча, смяна на маркучи на хидравликата, смяна на два тампона на предните носачи и е такива елементарни операции, които ще си направя сам в гаража за не повече от ден.
Нещо не можаха да ме спечелят като клиент с тия цени 80лв без ддс на час за труд
Публикувано 08 април 2013 - 23:16
Това тази година ли?
Щото съм ходил на такава сервизна седмица и беше страхотна като отношение и внимание към автомобила.
Публикувано 08 април 2013 - 23:37
Това тази година ли?
Щото съм ходил на такава сервизна седмица и беше страхотна като отношение и внимание към автомобила.
Миналата година ДА страхотно беше, тая година..... изнасилена работа, като не им се занимава, защо ги пускат изобщо тия кампании не знам?
пп Ако бях с някоя S65-ца сигурно щяха да се стараят повече де
Този пост е редактиран от Алфонсо: 08 април 2013 - 23:38
Публикувано 08 април 2013 - 23:41
Миналата година ДА страхотно беше, тая година..... изнасилена работа, като не им се занимава, защо ги пускат изобщо тия кампании не знам?
пп Ако бях с някоя S65-ца сигурно щяха да се стараят повече де
да щяха да се стараят... да ти подменят повече от възможните скъпи части със счупени за да ти направят после Уферта на която не можеш да откажеш.
Публикувано 09 април 2013 - 10:57
Айде без глупости...?
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни