Колеги,някой може ли да даде инфо къде в Пловдив могат да ми чипосат колата, какви пари струва и какво мога да очаквам после като параметри.Колата е W210 300td.
Благодаря на отзовалите се!
Публикувано 26 март 2013 - 11:41
Колеги,някой може ли да даде инфо къде в Пловдив могат да ми чипосат колата, какви пари струва и какво мога да очаквам после като параметри.Колата е W210 300td.
Благодаря на отзовалите се!
Публикувано 26 март 2013 - 11:50
отивай с Маднес Моторспорт
http://www.madness-m...id=11&Itemid=13
За цена предполагам ще ти кажат на място кво , що . как и колко
Публикувано 26 март 2013 - 12:03
300 лева , чипосал съм същия мотор , ще останеш доволен и момчетата са много точни и приветливи
Публикувано 11 юли 2013 - 22:19
Виж и тук: http://adler-auto.bg/e-w210.html Скоро чипосах моя и съм много доволен и от обслужването и от работата на автомобила след чипосването. Направиха ми го в гр. Пазарджик.
Публикувано 08 октомври 2013 - 22:10
а защо никъде не видях инфо за Мерцедес Е 250ТД 150кс,те немогат ли да се чипосат,някои ако може да каже нещо
Публикувано 12 октомври 2013 - 16:35
а защо никъде не видях инфо за Мерцедес Е 250ТД 150кс,те немогат ли да се чипосат,някои ако може да каже нещо
Могат, могат.... колегата Facа имаше ц класа със този мотор, става около 180кс. имаше и клипове из youtube
Няма лошо да се чипне, стига всичко на колата да и е в ред.
Публикувано 13 октомври 2013 - 17:59
To от 2л. мотор колко повече може да се иска?
Дали след това сами мотор ще издържи?
Публикувано 13 октомври 2013 - 18:40
Има "специалисти" които могат софтуерно да ти го направят от 186 минимум 450к.с.
Публикувано 01 ноември 2013 - 08:40
Софтуерно няма как да изкараш такива коне, наи малкото дюзите няма да имат нужния капацитет, както и компресора ще е малък.
Мисля че е взет максимума от този мотор, наи много да може да се пипне в рамките на 10-15%
Другото е сваляне на мотора подковаване, гомеми дюзи и голям компресор и вече може да говорим за подобни мощноси, но пак не знам дали ще издържи.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Виж ако е някоя импрезка, боксер мотора само с генерация и софтуер отива към 270кс, (стоковия мотор си удтржа на напъна) след смяна на дюзи, турбо отиваш над 300. но вече е добре да е подкован.
Сега се подготвя една такава жълта бегачка за писта ;-)
Публикувано 06 януари 2014 - 03:37
Някакви мнения за Адлер-ауто, щото мисля пролетта да ги посетя с "баба Меца" за едно чипче
Публикувано 06 януари 2014 - 16:44
бе да ти кажа , аз ги защитавах тия чипове и мипове ... ама сега няма сложа никога чип....реално не се състезаваш и реално ако ти трябва спокойно шофиране и да стигнеш от А до Б ...кел фаида от тоя чип
Публикувано 06 януари 2014 - 16:54
бе да ти кажа , аз ги защитавах тия чипове и мипове ... ама сега няма сложа никога чип....реално не се състезаваш и реално ако ти трябва спокойно шофиране и да стигнеш от А до Б ...кел фаида от тоя чип
И що няма да сложиш никога?От т.А до т.Б се стига и с влак и с автобус...различни приоритети...
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни