Здравейте
Искам да си купя A209. На пазара няма особено голям избор. Карах три в БС преди фейслифта, всичките със сериозни забележки
и километри превъртяни с 50k ~ 80k. Общо гледах около 7-8 - някои въобще не ставаха и за балкан стар.
Видях една на Горубляне след фейслифта - http://nfs.mobile.bg...ls&slink=2div7e.
На място колата изглежда добре, интериорът е в идеално състояние, няма някакви видими фрапантни повреди доколкото може да се установи в
полеви условия. Огледахме я с един мой приятел, който има сервиз, той вика че на място изглежда отлично.
Vin-a е WDB2094421T0571739. Цената е доста висока, сигурно нещо може да се преговаря. Почнали са от към 30k, сега са паднали до 24.9к,
там все 10% още ще свалят, щото опашка няма.
Минуса е че се мъчат да я продадат от Март 2012. Най-вероятно ще искам да я закарат до БС за 4 часова диагностика от 135 лева :-). Не е ясно дали ще се съгласят.
На мен колата ми допада като екстри и състояние, ще я ползва основно жена ми, та слабия двигател не е проблем, важното е че е автоматик, щото тя не иска ръчни скорости.
Какво е вашето мнение? Заслужава ли си ако смъкнат на към 22k-23k?
Имам и резервен вариант, но е преди фейслифта и е каран 3 години в БГ и е с по-малко екстри и т.н. та съм се спрял първо на тази.
Благодаря много предварително.