От 2006 г. няма година, в която да не съм пътувал поне по веднъж, а понякога и по 2 и по 3 пъти през Сърбия и никога не съм съжалявал. Е, магистралите им не са най-добрите в Европа, в действителност вече са доста старички и заприличаха на нашите, но все пак са добре. Другия недостатък е, че до Ниш пътят е кофти, но от 2500 км. това са някакви 200 км.
Провери си по Интернет цените на винетките и размерите на магистралните такси, цените на горивата (зависи на какво караш - бензин, дизел, газ, метан) и си калкулирай от къде ще ти е най-изгодно да минеш.
Задължително си носи пари в брой и карти с прилични лимити. Както каза и Трифон, не е нужно да ги похарчиш всичките, но е важно да ги имаш в теб, за да си спокоен!
За навигацията, повярвай ми - карал съм с хартиена карта и с телефон. Докато си по магистралите, можеш и без нищо да се ориентираш, но влезеш ли в населено място, ако си без GPS навигация с добър софтуер и актуални карти - направо забравяш. Миналата година с навигация съм търсил 30 минути къде е входа на пристанището в Геноа... така че отдели едни 150 - 200 лв. и си купи хубава навигация, след това си актуализирай картите. Задължително си свали бази данни за навигацията с адреси на бензиностанции, хотели и др. обекти, които ще представляват интерес през пътуването ти. Например, ако караш на пропан бутан (LPG) или на метан (CNG) - има бази данни за картите, където са отбелязани бензиностанциите, на които има такива горива - доста полезно.
Също имай предвид, че цените на горивата в Европа се различават дали си на магистрала (по-скъпо) или на в населено място (по-евтино), дали си на самообслужване (по-евтино) или с бензинджия (по-скъпо) и също варират според това на коя бензиностанция си - спокойно може да има и 10 - 15 цента разлика от марка до марка, а качеството обикновено е по-добро от българските горива.
Проучи сериозно и въпроса с местното законодателство - в коя държава е задължително да се кара целодневно с включени светлини, къде какви са ограниченията и т.н. Имай предвид, че обикновено на граничните пунктове има табели, на които пише тези неща - кога и къде се кара на фарове, къде какви са стандартните ограничения и т.н. Има и други особености - например в Германия не е препоръчително да караш с ксенонови фарови, ако не са оригинални. В някои държави има забрана за леви завои на кръстовищата, ако изрично не е обозначено със знак, че е разрешено и т.н.
Ферибот и по мои данни е най-добре да се хване през Calais - Dover (Кале - Дувър). Това е най-късият маршрут с ферибот.