"Лосови" проблеми за Mercedes-Benz GL
Започната от hammer^BaTe, 03 мар 2013 - 11:19:58
4 мнения по тази тема
Публикувано 03 март 2013 - 11:19
Американското списание Consumer Reports обяви за опасен луксозния всъдеход Mercedes-Benz GL-Klasse. Изданието публикува видео, в което немският джип се проваля в т.нар. "лосов" тест. Изпитанието симулира рязко избягване на препятствие на пътя.
Според Consumer Reports тежкият близо 2.5 тона GL разполага с всички съвременни системи за стабилност, но въпреки това не се справя с маневрата. Всъдеходът недозавива и показва по-слаба курсова устойчивост "дори от тежки пикапи, тествани по същия начин".
"Съветваме Mercedes-Benz да пренастроят стабилизиращата програма на GL и да предприемат необходимите мерки за подобряване на управляемостта на този иначе прекрасен автомобил. Докато не го направят, не можем да препоръчваме модела", обявяват от Consumer Reports.
Според Consumer Reports тежкият близо 2.5 тона GL разполага с всички съвременни системи за стабилност, но въпреки това не се справя с маневрата. Всъдеходът недозавива и показва по-слаба курсова устойчивост "дори от тежки пикапи, тествани по същия начин".
"Съветваме Mercedes-Benz да пренастроят стабилизиращата програма на GL и да предприемат необходимите мерки за подобряване на управляемостта на този иначе прекрасен автомобил. Докато не го направят, не можем да препоръчваме модела", обявяват от Consumer Reports.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...

Публикувано 03 март 2013 - 11:33
На тия не им вярвам, платени репортажи за да тръгнат продажбите и другите конкуренти.
Истината е, че с новата А класа ги намачкаха, да не говорим с за другите модели където ще излязат, а пък за новата S-ка....
Жалки са, страх ги е от големите...
Истината е, че с новата А класа ги намачкаха, да не говорим с за другите модели където ще излязат, а пък за новата S-ка....
Жалки са, страх ги е от големите...
Публикувано 03 март 2013 - 11:41
+ 1 за горното.Какъв аматьорски тест само....вижда се колко е нагласено и с просто око!Споменати са също по-големи пикапи.....как те се справяли по-добре...хехе!
Мижи кьорчо да те лажем...
Мижи кьорчо да те лажем...
Публикувано 03 март 2013 - 13:28
Баси, който е ходил на Driving Experience в Щутгарт - вероятно ще си спомни, че със същия GL сме правили същия лосов тест на писта и колата се справя без никакви проблеми, както и всеки друг модел...
А колко е измислен клипа - изобщо не коментираме...
А колко е измислен клипа - изобщо не коментираме...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 март 2013 - 19:01
И аз точно го прочетох и се чудех каде да да го сложа и да попитам Понагласено или истина ,но ето ,че вече сте се произнесли по въпроса. Не съм се докосвал до този модел ама Мерцедес да не завие както подобава не ми се вярва на мен.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни