Пролетна среща на МБКБ - отменено
Започната от Илия Горанов, 26 фев 2013 - 11:23:18
24 мнения по тази тема
Публикувано 26 февруари 2013 - 11:23
Разговарях с рецепцията на Бяло Камъне.
Имаме резервация за 22, 23 и 24 март 2013 г. (петък - неделя)
Цените са както следва:
20 лв. на човек на вечер при настаняване в двойна стая в хотелската част (40 лв. стаята)
30 лв. на човек на вечер при настаняване във вила с две двойни стаи (120 лв. вилата)
Нощувките са две - в петък и в събота
Засега резервацията е за 20 човека, като за отстъпка можем да преговаряме, ако групата стане над 30 човека.
Моля в темата да се записват следните неща:
1. Брой хора, за които се прави резервацията
2. Брой нощувки и в кой ден пристигате
3. Хотелската част или вила
4. 100% сигурна резервация или под въпрос
5. Преведено ли е капаро за нощувките
За да потвърдим резервацията, трябва да изпратим капаро по банков път до края на следващата седмица (до 8 март).
Бройката на групата е желателно да я потвърдим до 15 март, макар че от рецепцията казаха, че за тези дати нямат други групи и ако имаме повече хора от уовореното, при налични места ще ги настаняват.
Капаро можете да изпратите по всички възможни начини за плащане към МБКР - банка, ePay, банкомат, EasyPay или в брой на среща.
Събираме 50% от сумата, според брой на хората и броя на нощувките.
Записването е отворено както за членове на клуба, така и за техните семейства, приятели, както и за всеки желаещ да се присъедини.
За меню, ще се уточним с рецепцията допълнително.
Имаме резервация за 22, 23 и 24 март 2013 г. (петък - неделя)
Цените са както следва:
20 лв. на човек на вечер при настаняване в двойна стая в хотелската част (40 лв. стаята)
30 лв. на човек на вечер при настаняване във вила с две двойни стаи (120 лв. вилата)
Нощувките са две - в петък и в събота
Засега резервацията е за 20 човека, като за отстъпка можем да преговаряме, ако групата стане над 30 човека.
Моля в темата да се записват следните неща:
1. Брой хора, за които се прави резервацията
2. Брой нощувки и в кой ден пристигате
3. Хотелската част или вила
4. 100% сигурна резервация или под въпрос
5. Преведено ли е капаро за нощувките
За да потвърдим резервацията, трябва да изпратим капаро по банков път до края на следващата седмица (до 8 март).
Бройката на групата е желателно да я потвърдим до 15 март, макар че от рецепцията казаха, че за тези дати нямат други групи и ако имаме повече хора от уовореното, при налични места ще ги настаняват.
Капаро можете да изпратите по всички възможни начини за плащане към МБКР - банка, ePay, банкомат, EasyPay или в брой на среща.
Събираме 50% от сумата, според брой на хората и броя на нощувките.
Записването е отворено както за членове на клуба, така и за техните семейства, приятели, както и за всеки желаещ да се присъедини.
За меню, ще се уточним с рецепцията допълнително.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 26 февруари 2013 - 11:32
Първи!
1. 1 човек + 1 човек под въпрос
2. 2 нощувки. Петък -> събота + събота -> неделя
3. хотелска част
4. 1-та резервация е 100% сигурна, другата е според хороскопа за деня
5. Давам капаро като се видим
1. 1 човек + 1 човек под въпрос
2. 2 нощувки. Петък -> събота + събота -> неделя
3. хотелска част
4. 1-та резервация е 100% сигурна, другата е според хороскопа за деня
5. Давам капаро като се видим
Този пост е редактиран от Praetorian: 26 февруари 2013 - 19:57
Публикувано 26 февруари 2013 - 19:31
1. 2-ма в двойна стая
2. две нощувки в хотелска част
3. капаро на среща
4. 100% сигурна резервация
2. две нощувки в хотелска част
3. капаро на среща
4. 100% сигурна резервация
Публикувано 26 февруари 2013 - 20:21
1. 1 човек.. а къде ще го мислим
2. 2 нощувки вероятно
3. хотелска или не.. под въпрос за сега
4. 100 %
5. капаро на срещата
2. 2 нощувки вероятно
3. хотелска или не.. под въпрос за сега
4. 100 %
5. капаро на срещата
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 26 февруари 2013 - 23:09
1. брой глави = 3
2. 2 нощувки
3. една вила за мен ( че с тоя корем трябва да съм на широко )
4. 99.9%
5. шЪ дам
2. 2 нощувки
3. една вила за мен ( че с тоя корем трябва да съм на широко )
4. 99.9%
5. шЪ дам
Публикувано 27 февруари 2013 - 23:01
Илийка, защо решихте на Бяло Камъне а не във винарната.
80% от колите ще останат на паркинга пред винарната. До Бяло Камъне няма път! има само изровен чакъл и то доста километри а максималната скорост за каране е под 5км в час.
Хари може да потвърди!
А и винарната е много по хубава.
Аз лично ще дойда да ви видя до винарната но нагоре не се качвам.
80% от колите ще останат на паркинга пред винарната. До Бяло Камъне няма път! има само изровен чакъл и то доста километри а максималната скорост за каране е под 5км в час.
Хари може да потвърди!
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от Bat Andi: 27 февруари 2013 - 23:12
Публикувано 28 февруари 2013 - 00:12
Диддиииии. Шаш!
...а па нещо и за гонки, без дебитомери се спомена. Има логика, у тоя прахоляк филтрото ще се затъкне и... ebem ти дебитомер
А и за миг си претставих Рошя без колан, да рипа из купето натокан, по тое чернозем.
Мааааллииииии!
...а па нещо и за гонки, без дебитомери се спомена. Има логика, у тоя прахоляк филтрото ще се затъкне и... ebem ти дебитомер
А и за миг си претставих Рошя без колан, да рипа из купето натокан, по тое чернозем.
Мааааллииииии!
Този пост е редактиран от Вай Басо: 28 февруари 2013 - 00:21
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 28 февруари 2013 - 00:23
http://forums.mbclub...attach_id=22902
имах подобни съмнения. последно съм ходил до Старосел преди година и нещо. до там беше що годе ОК , но нагоре ми се видя и на мен не много път.
ще свалим броните и пак ще се качим
имах подобни съмнения. последно съм ходил до Старосел преди година и нещо. до там беше що годе ОК , но нагоре ми се видя и на мен не много път.
ще свалим броните и пак ще се качим
Публикувано 28 февруари 2013 - 00:29
http://forums.mbclub...attach_id=22902
Радо, слагай 15 ките и бъди подготвен за тоз коварен завой.
Монтирай таралежки отзад.
Радо, слагай 15 ките и бъди подготвен за тоз коварен завой.
Монтирай таралежки отзад.
Този пост е редактиран от Вай Басо: 28 февруари 2013 - 00:30
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 28 февруари 2013 - 09:47
Защото един месец събирахме предложения, след това се гласува в анкета и накрая 77% гласуваха именно за Бяло Камъне.Илийка, защо решихте на Бяло Камъне а не във винарната.
Хари може да потвърди!
Всички, дето знаят, че няма път, защо си мълчаха досега? Освен това - 100% ли сте сигурни, че пътят е толкова зле?
Защото жената от рецепцията каза, че през март там ще има събор и на Нисан, а миналата година други автоклубове са имали събори там - нещо не ми се връзва да е непроходимо, а толкова автоклубове да ходят там?!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 28 февруари 2013 - 09:59
Мааааллииииии!
Публикувано 28 февруари 2013 - 12:26
Илийка, нямам никакво да отварям форума последно време и за това не съм реагирал по-рано. Разбирам че е тъпо така, но още по тъпо ще е да не го кажа и всеки, който си е нагласил колата за сбирката ще трябва да мине от там.
Миналата есен се пробвахме с Хари да се качим, но решихме че няма да чупим колата а и нямахме достатъчно време да се катерим до горе (поне час и нещо)
Не вярвам зимата да са асфалтирали тази просека през гората. Иначе пътя до Старосел е страхотен. Миналата година го пуснаха в отсечката Стрелча Старосел и супер.
За 100% сигурност питай Хари и най хубаво говори с жента от рецепцията.
Ако гарантира че има асфалтиран път, по който може да се мине, веднага тръгвам да го проверя (на 30км от там съм), но ако е изровен горски път, ще се кача до горе и ще искам от нея да ми плати не само горивото (няма да ходя със 140ката)!
Миналата есен се пробвахме с Хари да се качим, но решихме че няма да чупим колата а и нямахме достатъчно време да се катерим до горе (поне час и нещо)
Не вярвам зимата да са асфалтирали тази просека през гората. Иначе пътя до Старосел е страхотен. Миналата година го пуснаха в отсечката Стрелча Старосел и супер.
За 100% сигурност питай Хари и най хубаво говори с жента от рецепцията.
Ако гарантира че има асфалтиран път, по който може да се мине, веднага тръгвам да го проверя (на 30км от там съм), но ако е изровен горски път, ще се кача до горе и ще искам от нея да ми плати не само горивото (няма да ходя със 140ката)!
Публикувано 28 февруари 2013 - 13:32
Е какво пък толкова да ги жалим тия бенцове нека малко се изцапат.
Въпреки че аз няма да присъствам на събора тази година по дълъг ред причини.
Гонките могат да се проведат по магистралата (София-Пловдив) на път за събора или за любителите на планинското на завоите на подбалканския път посока Панагюрище.
Въпреки че аз няма да присъствам на събора тази година по дълъг ред причини.
Гонките могат да се проведат по магистралата (София-Пловдив) на път за събора или за любителите на планинското на завоите на подбалканския път посока Панагюрище.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни