Инфраред ключ - може ли да се поправи?
Започната от E220T, 23 фев 2013 - 19:38:23
8 мнения по тази тема
Публикувано 23 февруари 2013 - 19:38
Здравейте!
Оригиналния ключ някога е сдал багажа и си седи в нас като резервен. Проблема му е, че не отключва/заключва колата. Пробван е със нови батерии - не става. Няма студени спойки на платчицата, копчето работи нормално. На камерата на телефона се вижда, че инфраред диода си бачка:
www.youtube.com/watch?v=VicW9ixdEBc
Какво може друго да му има? Има ли шанс отново да проработи и да си имам резервен изцяло работещ ключ?
Оригиналния ключ някога е сдал багажа и си седи в нас като резервен. Проблема му е, че не отключва/заключва колата. Пробван е със нови батерии - не става. Няма студени спойки на платчицата, копчето работи нормално. На камерата на телефона се вижда, че инфраред диода си бачка:
www.youtube.com/watch?v=VicW9ixdEBc
Какво може друго да му има? Има ли шанс отново да проработи и да си имам резервен изцяло работещ ключ?
Публикувано 23 февруари 2013 - 19:43
На мен ми го ремонтираха.Оказаха се някакви спойки по платката.Някой ел.техник или ключар ще ти реши проблема.
Публикувано 23 февруари 2013 - 20:08
Влизаш в колата , даваш на контакт с ключа който не работи и натискаш (и задържаш няколко секунди) копчето за заключване.
Има вероятност ключа да си е забравил кода. Пробвай го.. не боли (че е и без пари)
Има вероятност ключа да си е забравил кода. Пробвай го.. не боли (че е и без пари)
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 31 март 2013 - 19:11
Влизаш в колата , даваш на контакт с ключа който не работи и натискаш (и задържаш няколко секунди) копчето за заключване.
Човек .... трябва да почерпя СТАНА! Вече си имам втори работещ ключ ... ебаси работата .. не мога да повярвам!
Публикувано 31 март 2013 - 20:49
Радвам се
Успех и без повече такива не приятни емоциики
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 07 април 2013 - 20:15
Сигурно е малко тъп въпрос, но по този начин може ли да се обучи нов ключ?
Всички видове застраховки във всички застрахователни компании. Тел.: 0889355780 или ЛС.
Публикувано 07 април 2013 - 22:13
Уви.. не става...
Публикувано 23 април 2013 - 16:11
ехааааа... и аз дадох 240 евро без причина
а той си е работил какъв съм идиот
Публикувано 25 април 2013 - 15:24
Здравейте,аз също си поръчах нов ключ.Като пристигна го сложих в контакта за 30 секунди и всичко беше ок,не се налагаше да се обучава.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни