И аз да споделя опита си с xenon.bg. Преди около година ми трябваха крушки за БМВ-то, което имах тогава. Бях чел, че колата не се понася с евтините крушки, но някои хора са слагали евтини и са доволни. След ровене в интернет попаднах на сайта xenon.bg, обадих се, казах, че ми трябва крушка за БМВ. Човекът явно знаеше за проблемите с евтините крушки и ми препоръча да си купя от поскъпите. Така отидох там и купих крушка за 30 и нещо лева. Дадоха ми и гаранция - един лист мисля, че беше с подпис и печат.
В началото крушката работеше добре, но след може би 1-2 седмици започна да не пали от първия път след продължителен престой на колата. Като цяло беше много неприятно, защото трябваше да прещраквам фаровете, за да запали.
По-рано си бях поръчал 2 ксенонови крушки от ebay от някакви китайци предполагам и когато пристигнаха реших да ги тествам. Изобщо не можеха да запалят - само премигваха и до там.
След около 1-2 седмици мъки на едно място ми направиха оферта за Филипс крушки по 90 лв. на брой с една година гаранция. Понеже ми беше писнало тотално от проблемите с ксенона реших да купя филипса и да се решава въпроса веднъж и за винаги. Така и стана - след това още около година докато колата беше при мен нямах никакви ядове с ксенона. След тези неволи си изкарах заключенията и разбрах защо едни крушки струват 10 лв, други 40 лв, а трети 90 лв.