Ключ w211
Започната от pavkatan1, 18 яну 2013 - 18:46:12
46 мнения по тази тема
Публикувано 18 януари 2013 - 18:46
Здравейте,искам да попитам за хромирания ключ на w211.Моя е обикновения черен и искам да го сменя с хромирания.Как става смяната и къде може да се купи и направи.Мерси предварително!
Публикувано 18 януари 2013 - 19:15
цена - 200 лева
Публикувано 20 януари 2013 - 17:16
На мен ми казаха 410лв. чисто нов ключ
Публикувано 30 януари 2013 - 18:23
Здравейте колеги, извинявам се ако това Ви се стори спам, но пичовете на бул. Ал. Стамболийски ми счупиха ключалката (електронната ключалка за запалването...) при програмиране на втори ключ и не само не поеха разходи или не ми оправих колата, ами се наложи да си платя програмирането на ключа, репатрак и съответно на друго място ми сложиха нова ключалка и ми я програмираха съответно 100лв. (програмиране на ключ, взеха ми по малко като вид компенсация...) + 45лв. репатрак + 400лв. нова ключалка и обучаването й за моя автомобил... Затова всеки който мисли да си прави колата при ключар Миро на Стамоболийски, хубаво да се замисли дали му се рискува да ми развали още неща и после да не носи никаква отговорност.
Публикувано 30 януари 2013 - 18:50
А чувахме само добри мнения за тези....ама...
Публикувано 30 януари 2013 - 20:00
Ами аз само изказвам мнение, на второто място ми казаха че ключалката ми е счупена направо с механична повреда... До колкото разбрах в последствие преди дори друг майстор е идвал и му е правил колите пред неговата работилница, той само е обирал лаврите. Но стига с храната, не искам да набеждавам някого за некомпетентен, просто казвам моя лош опит с този ключар, нали затова е форума, да споделяме мнения и опит.
Публикувано 25 март 2013 - 22:38
Колеги и аз се двоумях дали да пробвам при ключари да ми извадят още един ключ /понеже имам само един/ но ми обявиха цена от 350 и трябва да ми свалят някакви части от колата да ги програмират и я стане и я не стане. И така реших да си платя 500 за нов ключ в БС, 500лв копие от талона и копие от Личната карта и след 6 дена ключа беше готов. Опакован, нов, хромираният отключва-заключва. пали от първия път. Малко по-скъпо е но нямаш излишни ядове.
Публикувано 25 март 2013 - 22:58
Колеги и аз се двоумях дали да пробвам при ключари да ми извадят още един ключ /понеже имам само един/ но ми обявиха цена от 350 и трябва да ми свалят някакви части от колата да ги програмират и я стане и я не стане. И така реших да си платя 500 за нов ключ в БС, 500лв копие от талона и копие от Личната карта и след 6 дена ключа беше готов. Опакован, нов, хромираният отключва-заключва. пали от първия път. Малко по-скъпо е но нямаш излишни ядове.
Ето за това става дума.
Евтиното излиза скъпо в един момент.
Публикувано 25 март 2013 - 23:05
напълно подкрепям покупката от БС в случая!
Публикувано 26 март 2013 - 12:26
+1 за Балканстар относно ключа.
Преди месец и нещо 450 лв. и съм вече с втори ключ, няма репатраци, няма намеси по колата и други неприятни изненади.
Понякога евтиното излиза по-скъпо...
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 28 август 2016 - 12:12
Здравейте, вчера влезнах в басейна с ключа от колата и отказа да работи, нито пали нито отключва. Наложи се да се връщам до София за резервният ключ. Въпроса ми е това подлежи ли на ремонт или да ходя в БС за нов? Също така в БС може ли да се поръча хромирания варянт при положение че съм със старият ключ.
Този пост е редактиран от Slav_1101: 28 август 2016 - 12:14
Публикувано 28 август 2016 - 14:07
Здравейте, вчера влезнах в басейна с ключа от колата и отказа да работи, нито пали нито отключва. Наложи се да се връщам до София за резервният ключ. Въпроса ми е това подлежи ли на ремонт или да ходя в БС за нов? Също така в БС може ли да се поръча хромирания варянт при положение че съм със старият ключ.
Поръчан ключ през БС, дори и за 202-ка FSB-3, ще дойде с актуалната коруба, демек хромирания
Публикувано 28 август 2016 - 14:10
Ако си му извадил батерията веднага и си го разглобил има процент да тръгне ,но ако си пробвал да го ползваш веднага електрониката си е заминала . В БС ще ти направят хромирания ключ независимо с кой си .
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни