Този пост е редактиран от Ванюша: 18 януари 2013 - 15:28
Пазете се от denis_amg - Измамник
Започната от Alexandro, 17 яну 2013 - 11:21:19
33 мнения по тази тема
Публикувано 18 януари 2013 - 15:20
Хем съм съгласен ,хем не съм. По скоро е до човека според мен. Аз лично съм обграден от хора които дават преимущество на доброто и приятното. Ако си направил добро - скрий, ако са ти направили добро - разкажи. Арабска поговорка това точно изразява предложението ,което отправих. Вглъбяването в незгодите и неразбирателствата само трови човека според мен ,добре е да се изведе поука да се помни извода и до там. Разбира се има и по особени случаи. Хубавото е ,че недоволствалите във форума са много по-малко от доволните което е похвално. Все пак е само предложение.
Публикувано 18 януари 2013 - 16:34
Много е деликатна работата с тия части, на мен са ми продавали диференциал, който не виеше, но на втората седмица каране се счупи, или пък наскоро един случай аз бях купил една скоростна кутия за проекта, в течение на времето изпадна друга, тази първата я продадох на Наско, той я продаде почти веднага на следващ човек, и се получи така че аз треперех да не е строшена или калпава кутията.. Естествено я въртях на ръка и раздвижих лостчетата за скоростите, но така не може да се разбере дали стърже кутията, дали изплюва скорости.. А за купуване и продаване на двигатели съвсем да не говорим.. Има го и момента в който тия от еконт могат да начупят пратката (примерно в случая начупените парчета от радиото, но пък заварения бушон едва ли е от тях).. Никога не съм бил фен на това като има недоразумение и веднага недоволния да тръгне да сочи с пръст и да вика, всичко се случва, аз съм приел че просто пазара на авточасти е рисков и всеки на своя отговорност купува и продава.. В случая ако колегата беше помолил за една-две снимки на радиото може би нямаше да се стигне до тук - едва ли продавача щеше да снима счупените парчета, но тоя бушон щеше да подскаже за какво става въпрос. Никой не защитавам, просто в този случай мисля че лесно можеше да се избегне това.
Този пост е редактиран от Lambo_Rambo: 18 януари 2013 - 16:38
Follow your own star...
Публикувано 18 януари 2013 - 17:11
Както в няколко поста по-горе споделих, вината си е изцяло моя, защото се предоверих на човек, когото не познавам. Купуването на части втора употреба е рискова- това е съвсем ясно. В конкретния случай абсолютно мога да отхвърля идеята, че куриерите са допринесли донякъде с крайния вид на радито, защото дори от вътрешната страна на копчетата имаше остатъци от силикон (вероятно са правени опити за поправка)....а какво да кажа за отчупеното парче платка, което намерих...
Хора, петък вечер е....зарежете тия глупости.
Поздрави на всички.
Поздрави на всички.
www.etheraudio.net
Публикувано 18 януари 2013 - 17:27
Поздрави на всички.
Живи и здрави, и наздраве
Follow your own star...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни