пиша това, за да предпазя евентуално някой от вас при бъдещи покупки от denis_amg.
В рамките на месец накупих части за половин кола от потребители на форума. С всички се разбрах идеално, получавах нещата във вид, по-добър от който дори съм очаквал. Коректни хора и много отзивчиви.
За съжаление беше време явно да изгоря.
Пуснах тема, че купувам мерцедесово радио. С мен веднага се свърза denis_amg, който ми предложи чудесно ЦД. В първото му съобщение ми каза, че го е свалил от очиларка, за да си го присади на него, но така и останало в гаража без да намери време да го сложи. Специално ми каза, че ЦД-то е в идеално състояние. Стиснахме си ръцете и на следващият ден получих известие от еконт, че е пристигнало. Прибрах се и го отворих. Понеже една снимка е колкото хиляда думи, вижте сами какво получих за парите си:
photo.JPG 156,9K 320 Брой сваляния
photo1.JPG 115,66K 318 Брой сваляния
Стопен (буквално заварен) бушон на задния панел (вероятно зарята от късото е била сериозна), счупени копчета и нещо тракащо вътре ( в последствие се оказа парче от платката). Даже не са могли да изкарат диска с мазната чалга вътре.
И понеже явно съм наивен, реших, че е станала някаква грешка и му се обадих. На дванайстото позвъняване човека вдигна и ми каза много учуден, че ще ми върне парите, да му го пращам обратно. 20 минути след като освободих пратката в еконт (и си платих наложения платеж), бях отново в еконт и му пратих плейъра обратно. Както парите по наложения платеж, така и плейъра са били обратно в Казанлък по едно и също време. Естествено denis_amg е отишъл, взел си е парите и не е освободил плейъра.
Звъннах му 50 пъти- никакъв шанс. Та в резултат ще си платя най-вероятно и двете допълнителни куриерски доставки.
За протокола: изобщо не са важни парите- пари се изкарват. Тъпо ми е, че хората явно са толкова изгладнели, че са готови да си плюят на всичко за стек цигари. Ще видя какво ще стане бъдещите няколко дни и след това ще му публикувам трите имена, адрес и телефон, както и други данни, които ще бъдат полезни в последствие.
Дано не съм ви оттегчил рано сутринта.
Поздрави на всички и повече усмивки.
Този пост е редактиран от Alexandro: 17 януари 2013 - 11:36