Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Пазете се от denis_amg - Измамник

• Please log in to reply
33 мнения по тази тема

#16 Alexandro

Alexandro

Чирак

• Потребители на форума
  • 56 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:High-End Audio
  • Автомобил:
    E200, W124, 136hp, 1995 г.

Публикувано 17 януари 2013 - 21:50

Алфонсо,
няма нужда от санкции...те тези хора са достатъчно санкционирани от природата и живота, за да прибегнат до подобна постъпка.

Предлагам да спрем да обсъждаме темата. За мен случаят е приключен.

Този пост е редактиран от Alexandro: 17 януари 2013 - 21:50

• 5
www.etheraudio.net

#17 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 януари 2013 - 00:14

Според мене има, като го баннат от 10-ина форума да го видим къде ще си продава боклуците ;)
Това в случаи, когато всичко е ясно на 100%, казваш за какво сте се договорили, ПОКАЗВАШ какво л@йно си получил, после лъжата че ще ти върне парите.... имам ли власт му давам "БАН-ана" за поне един месец на тоя тарикат.
  • 0

#18 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 януари 2013 - 00:19

Викаш след месец си му простил и бира шъ го черпиш.

Нищо няма да го черпя, но не може да му праснеш доживотен БАН, поне не и на първото провинение. Н@сере ли се пак обаче, директно го отнася завинаги!
Абе кво го бистриме с тебе Росене, има си ръководство, има си модератори и т.н. те да го мислят. Аз само давам някои идеи как да прочистим форума от мършата, защото във всяко стадо има и мърша.

Този пост е редактиран от Алфонсо: 18 януари 2013 - 00:20

• 0

#19 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 18 януари 2013 - 00:50

ами няма логика денис да изпържи някой със примерно 50 или 1000лв, и ние да му сложим едномесечен бан... и видиш ли всичко след това е чисто, щото му било за пръв път...... няма такова нещо. Само ДОЖИВОТ!!!!

Предлагам друго.
Що пък се не сберем и следващия път, когато някой изгори с пратка, НО от София, да му идем на гости.
И така и от другите градове. Като се чуе за един, двама че са... ще спрат да мамят във форумите поне.
Знам че е крайно, но ако има луди глави, които са на кантар, съм с тях.

като за пример, Ей сега един пробва да ме изпържи с капаро 100лв което му дадох за едно АУДИ... ще му дам 2 дни размисъл..
  • 0

#20 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 януари 2013 - 08:58

Няма проблеми да ги баннем - за месец, за година, за 100 години, да ги бием, да ги еб... и т.н.

Обаче нека Боян да каже от гледната точка на човек, който продава често във автомобилните форуми - не винаги купувачът е единственият, който е прав в един спор. Има всякакви случаи... Най-лесното е да наказваме.

Не е ли по-добре, да заимстваме от световната практика? По света, при онлайн продажбите си има рейтинг на продаващите. Всеки, който купува нещо - трябва да отбележи - доволен ли е от продавача и обратното. И когато купуваш нещо от някого - гледаш какъв му е рейтинга - ако продава за първи път - внимаваш повече. Ако е продал 100 неща и 80 човека са били недоволни - изобщо не купуваш и т.н.

Разбира се - горното трябва да се намери и технически начин, как точно да се реализира, но съм сигурен, че има как.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#21 Alexandro

Alexandro

Чирак

• Потребители на форума
  • 56 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 18 януари 2013 - 09:18

От опит (модератор съм последните 12години в най-големият форум за сателитна телевизия в България) мога да споделя, че бана изобщо не помага. Ще се регистрира само след 2 часа с нов ник. Ако пък бъде баннат по ip ще се логне през прокси и ще продължи да вършее.
Няма оправия, но не е и това целта. Риск в интернет от измама има винаги и за съжаление, за да се минимизира риска, трябва да се подхожда внимателно, особено с непознати продавачи.

Преди малко ми се обадиха от еконт, че не могат да се свържат с получателя и ще ми върнатпратката.

Работата е ясна.
Поздрави на всички и успешен край на седмицата.
  • 0
www.etheraudio.net

#22 Cougar

Cougar

Чирак

• Потребители на форума
  • 243 Мнения:
  • Град:Plovdiv
  • Интереси:Мерцедеси, Кучета
  • Автомобил:
    W108 250 S 69' - pickUp
    W116 450 SEL 6.9 75' - RESTORATION
    W124 230 CE 89' - Black Dream
    W210 220 D 97' - Franky

Публикувано 18 януари 2013 - 11:36

ами няма логика денис да изпържи някой със примерно 50 или 1000лв, и ние да му сложим едномесечен бан... и видиш ли всичко след това е чисто, щото му било за пръв път...... няма такова нещо. Само ДОЖИВОТ!!!!

Предлагам друго.
Що пък се не сберем и следващия път, когато някой изгори с пратка, НО от София, да му идем на гости.
И така и от другите градове. Като се чуе за един, двама че са... ще спрат да мамят във форумите поне.
Знам че е крайно, но ако има луди глави, които са на кантар, съм с тях.

като за пример, Ей сега един пробва да ме изпържи с капаро 100лв което му дадох за едно АУДИ... ще му дам 2 дни размисъл..

+1 Подкрепа от Пловдив
  • 0
Публикувано изображение

#23 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 18 януари 2013 - 12:38

Обаче нека Боян да каже от гледната точка на човек, който продава често във автомобилните форуми - не винаги купувачът е единственият, който е прав в един спор. Има всякакви случаи... Най-лесното е да наказваме.

тук си ПРАВ Илия!!
НО ако имаше друга гледна точка, досега трябваше да се изкаже.
Или, следиме човека дали е влязъл във форума, НО не е отговорил.
  • 0

#24 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 януари 2013 - 12:45

Не е влизал...
  • 0

#25 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 18 януари 2013 - 12:47

Не е влизал,няма и да влезне скоро,нали се крие?
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#26 Cougar

Cougar

Чирак

• Потребители на форума
  • 243 Мнения:
  • Автомобил:
    W108 250 S 69' - pickUp
    W210 220 D 97' - Franky

Публикувано 18 януари 2013 - 13:04

Сигурен, съм че чете! Вижда какво се пише и т.н. На мен от продавалника ми писна да пращам неща, дори не поглеждат пратката, 3 пъти им се обаждали от ЕКОНТ и те без да погледнат нещата я отказват, после се правят на цигани и не дигат. А тоя симпатяга просто е насран много здраво вмомента защото не иска да вдигне тел. Ако беше истински мошенник щеше поне да вдигне и мъжката (мошенническа) да каже "Пич съжелявам, т'ва съм имал, т'ва съм пратил". Сега като си мишо си седи насран у вас, някой ден се ще се върне, трябва да си изключително глупав да въртиш такива номера при наличието на данните ти в куриерските фирми! Гости все ще имаш, после се чуди от къде!
  • 1
Публикувано изображение

#27 Alexandro

Alexandro

Чирак

• Потребители на форума
  • 56 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 18 януари 2013 - 13:14

Вчера даже му пуснах лично съобщение с линк към темата, в случай, че влезе и реши да си защити достойнството, но и аз виждам, че последното му логване е от 14-ти януари и оттогава е офлайн.
Може пък да има проблем с интернета, едновременно да си е загубил телефона и да са затвотрили офиса на Еконт в Казанлък и това да е причината за неустановяването на контакт :) ...или да се е депресирал от разговора с мен и да е решил да влезе в манастир и да даде обет за мълчание :)
  • 1
www.etheraudio.net

#28 Cougar

Cougar

Чирак

• Потребители на форума
  • 243 Мнения:
  • Автомобил:
    W108 250 S 69' - pickUp
    W210 220 D 97' - Franky

Публикувано 18 януари 2013 - 13:22

Мен по кофти начин ме въртя човек от форума, ту телефон нямаше, не вдигаше, едно говорихме, а друго стана. И това около 2 седмици някъде... Накрая нито аз доволен, за него незнам, но ми изгуби 2 седмици и всеки ден нерви защо не пише/вдига и т.н.
  • 0
Публикувано изображение

#29 Ванюша

Ванюша

Напреднал

• Потребители на форума
  • 637 Мнения:
  • Град:Пазарджик
  • Автомобил:
    от старата школа

Публикувано 18 януари 2013 - 15:03

По същата сила защо не се отвори друга страница в която да се изказват доволните от кои какво и как са взели. Така направо ще бъде ясно кои са точните търговци и всеки ще си прави сметката. Дори не е нужно поръчките да са свързани само с автомобили. Накрая управата може да събира от време навреме списак с добрите търговци и да го качва и обновява в началото.
  • 1

#30 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 януари 2013 - 15:04

Позитивните емоции се забравят, негативните се помнят... така са устроени хората.
Мисля че 2 теми ще са прекалено.
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни