Благодарности на Бай Васил
Започната от Alexandro, 08 яну 2013 - 10:41:44
38 мнения по тази тема
Публикувано 08 януари 2013 - 10:41
Благодаря ти Бай Василе. Човек със златни ръце си и с "ей такова" сърце .
Прецизността с която ми смени салона на колата ме направи щастлив.
Поздрави.
Поздрави.
www.etheraudio.net
Публикувано 08 януари 2013 - 11:37
Не се учудвам - Банго Васил е душа човек
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 08 януари 2013 - 12:34
Не се учудвам - Банго Васил е душа човек
На Бай Васил мавзолей трябва да му се вдигне.Но той ще иляди така че ние няма да сме живи да му го изградим.
Публикувано 08 януари 2013 - 14:33
Мани мавзолея, че там мирише на пръст... да му направим един клубен сервиз, та да млати с чука по таратайките ни... И ние доволни и той предполагам
Този пост е редактиран от Мишо: 08 януари 2013 - 14:34
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 08 януари 2013 - 15:56
Мани мавзолея, че там мирише на пръст... да му направим един клубен сервиз, та да млати с чука по таратайките ни... И ние доволни и той предполагам
Клубният сервиз е почти готов. Пу съм първи!
Публикувано 08 януари 2013 - 16:06
Така ли станА? пак не съм разбрал дееваКлубният сервиз е почти готов
Публикувано 08 януари 2013 - 23:01
Благодаря ти Бай Василе. Човек със златни ръце си и с "ей такова" сърце .
Поздрави.
По хубава кола се работи, бавно и с мерак!
....бамбашка се радвам че се запознах с хубав и лъчезарен човек..... и другите от семейството ти.
Поздрави!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 09 януари 2013 - 11:28
Мишка, който има нужда да се обажда, имам ли време помагам .....поправям всичко по Бенц, най-вече разглобявам и възстановявам неща които момчетата с подобна дейност предпочитат да заменят с нови или здрави .Не се отказвам докато не се уверя че за повредената част ще трябва кеш като за здрава.
Единственото което мразя е да бързам, бързането е пропаткване и води до издънки, а и не искам да се срамувам в последствие.......работата като на конвейер не ми е присъща........... за части ако се наложи, от години се радвам на добри и ценни контакти......за някой модели имам и налични.
За да се направи нещо както си му е реда, му трябва спокойна и прецизна работа!
Инсталации, дросели, мотори, табла, ел. блокове, помпи, скорости, др.механизми...всичко което се възстановява, без значение от кои години е колата, съм готов да я направя на парчета и да я събера успешно.
Други марки освен Бенц и един единствен Голф автомат - на добър Приятел, не пипам!
....реставрирам и ретро
Ивчо, Мимо
Единственото което мразя е да бързам, бързането е пропаткване и води до издънки, а и не искам да се срамувам в последствие.......работата като на конвейер не ми е присъща........... за части ако се наложи, от години се радвам на добри и ценни контакти......за някой модели имам и налични.
За да се направи нещо както си му е реда, му трябва спокойна и прецизна работа!
Инсталации, дросели, мотори, табла, ел. блокове, помпи, скорости, др.механизми...всичко което се възстановява, без значение от кои години е колата, съм готов да я направя на парчета и да я събера успешно.
Други марки освен Бенц и един единствен Голф автомат - на добър Приятел, не пипам!
....реставрирам и ретро
Ивчо, Мимо
Този пост е редактиран от Вай Басо: 09 януари 2013 - 11:51
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 09 януари 2013 - 13:37
Диагностика , не забравяй Диагностика
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 09 януари 2013 - 14:00
Aз Е36ицата я смятам за ретро Трябва да ти я покажа като я събера. Ще я оцениш, сигурен съм
Публикувано 10 януари 2013 - 10:55
Косе, ретрото е разкошна занимавка и с най-голямо удоволствие бих лафил и зяпал по такъв, без значение марката........ма нека още малко да се посъвзема от ангажименти и ще запалиме и скарата по повода
Насе, дагностика имам, знаеш.
Насе, дагностика имам, знаеш.
Публикувано 10 януари 2013 - 11:15
Поне за скарата с БМВ-та може ли да се идва?
Ще се паркират малко по-надолу по улицата за да не развалят имиджа
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 10 януари 2013 - 16:08
и завити с брезент .... :P
Публикувано 10 януари 2013 - 16:19
Колега, ти да не разпродаде Мергелите, че гледам и твоя подпис е опустял от към трилъчата звезда. Цедката замина ли, май и някакъв МЛ въртеше.
Така и не стигнах до Вай Басо да тегли едно око и на моята Цедка, имаше малки неща да се видят, ама нейсе..............наздраве Вай Басиле замина и тя преди три месеца почти. Сега сме само с мачка и п..ка........за борче все още нямаме ищах
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 10 януари 2013 - 21:21
наздраве Вай Басиле
Сега сме само с мачка и п..ка........за борче все още нямаме ищах
Дидо наздраве
....арно те е срам, камо ли ищях за още. Ма то май борчето е по-добре от краставата мачка и спаружената фичка.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни