Здравейте колеги,
Днес имах неприятно преживяване-в час пик на оживена улица в голям снеговалеж колата изведнъж загуби мощност и изгасна.Ток има,но след няколко минути чистачките отказаха.Иначе всичко по таблото си е наред.При даване на контакт светва EPC на компютъра.Някой сблъсквал ли се е с този проблем и как го е решил.
Благодаря предварително!
EPC светна и колата изгасна
Started by tranquilo, 19 Dec 2012 - 23:06:09
5 replies to this topic
Posted 19 December 2012 - 23:06
Posted 20 December 2012 - 01:42
Здравей,
Случвало ми се е, когато акумулатора на колата беше дал фира. Колата пробуксува на снега и веднага губеше мощност и угасяше двигателя. Но не съм сигурен, че при теб е същия проблем.
Поздрави,
Крум
Случвало ми се е, когато акумулатора на колата беше дал фира. Колата пробуксува на снега и веднага губеше мощност и угасяше двигателя. Но не съм сигурен, че при теб е същия проблем.
Поздрави,
Крум
Posted 20 December 2012 - 08:25
За по-точен отговор е добре да си попълниш поне данните на автомобила в профила - с какъв двигател е бензин/дизел, кубатура, година... или поне да ги споменеш в темата.
Така пуснато питането ти е прекалено общо, за да получиш смислен отговор.
Така пуснато питането ти е прекалено общо, за да получиш смислен отговор.
Posted 20 December 2012 - 13:02
проблема ти е в горивната апаратура
може да е дюза горивен клапан и куп
други неща без диагностика няма да минеш
може да е дюза горивен клапан и куп
други неща без диагностика няма да минеш
Posted 20 December 2012 - 18:05
Благодаря,
Като мине снежния капан и намеря колата под снега ще викна майстор с диагностика.
Като мине снежния капан и намеря колата под снега ще викна майстор с диагностика.
Posted 01 June 2013 - 00:10
колега аз имах същия проблем и смених сензора за налягането и колата се оправи веднага моята е 220цди
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users