Трип из София на пролет
Started by Рошен, 02 Dec 2012 - 10:44:01
18 replies to this topic
Posted 02 December 2012 - 10:44
Идеята съм я мисли и аз.
Но да го направим по масово.
Тоест да направим една огромна колона.
Първо ще трябва да си осигурим широк и хубав булевард.
След това полицията ще бъде така любезна да ни осигури техният SEC за начало на колоната или техният SL .
Накратко идеята ми е следната.
Колите в колоната да бъдат подредени по модел.
И сценарият на образуване на тази колона е следният.
Карайки по булеварда полицейската кола от пресечките му постепенно ще започнат да се вливат по модел още коли докато стане голяма колона.
Накратко това е идеята ми,не е невъзможно да го направим,въпрос на желание и сериозна организация.
Мерцедеси в България има предостатъчно за да направим внушителна колона.
Но да го направим по масово.
Тоест да направим една огромна колона.
Първо ще трябва да си осигурим широк и хубав булевард.
След това полицията ще бъде така любезна да ни осигури техният SEC за начало на колоната или техният SL .
Накратко идеята ми е следната.
Колите в колоната да бъдат подредени по модел.
И сценарият на образуване на тази колона е следният.
Карайки по булеварда полицейската кола от пресечките му постепенно ще започнат да се вливат по модел още коли докато стане голяма колона.
Накратко това е идеята ми,не е невъзможно да го направим,въпрос на желание и сериозна организация.
Мерцедеси в България има предостатъчно за да направим внушителна колона.
„Човек вижда толкова, колкото знае.“
Posted 02 December 2012 - 10:56
Роска без заяждане ама това с излизането от пресечките и образуването на колона от гоУеми лимузини да речем може да се случи само в руски криминално-мутренски сериал.
То по сбирките едвам се събират по десетина човека та за колона не знам.(в числото на несериозните по срещите вече се слагам и аз)
То по сбирките едвам се събират по десетина човека та за колона не знам.(в числото на несериозните по срещите вече се слагам и аз)
Posted 02 December 2012 - 11:04
ще го направим !
ако трябва масовост , ще уредим колеги от албанския клуб да ни дойдат на гости
Станиолче, що да не минава за черна даже и в стъклата :p , ти така зададе въппроса, че си помислих че е по далеч от черното , а и като не съм я виждал досега, само можех да гадая.
При толкова желаещи ще трябва да променим сценария с поне по 5 черни отпред и отзад ... ама с по 3 коли дистанция на черните от червения , че иначе ще го засенчат и няма да блесне в целия си лак ... пардон - блясък
ако трябва масовост , ще уредим колеги от албанския клуб да ни дойдат на гости
Станиолче, що да не минава за черна даже и в стъклата :p , ти така зададе въппроса, че си помислих че е по далеч от черното , а и като не съм я виждал досега, само можех да гадая.
При толкова желаещи ще трябва да променим сценария с поне по 5 черни отпред и отзад ... ама с по 3 коли дистанция на черните от червения , че иначе ще го засенчат и няма да блесне в целия си лак ... пардон - блясък
Posted 02 December 2012 - 11:52
и какъв ще е смисъла на тая колона
да се демонстрира финансовото състояние на притежателите или по скоро псевдо мутренски цирк с коли за по 5к
да се демонстрира финансовото състояние на притежателите или по скоро псевдо мутренски цирк с коли за по 5к
Posted 02 December 2012 - 11:54
Не,по принцип идеята е да се разбере че има такъв клуб.и какъв ще е смисъла на тая колона
Не хапи този,който може да те изяде.
Posted 02 December 2012 - 12:15
клуб се показва с организиране на стоиностни събития, не с позьорска колона по булеварда....
Posted 02 December 2012 - 12:19
Организирай нещо стойностно тогава.клуб се показва с организиране на стоиностни събития, не с позьорска колона по булеварда....
Posted 02 December 2012 - 12:21
има си хора избрани за тази дейност
аз глас нямам...
аз глас нямам...
Posted 02 December 2012 - 12:40
има си хора избрани за тази дейност
аз глас нямам...
Те тия хора които са избрани да организират такива работи,без подкрепата на хората от клуба и форума няма да могат да организират абсолютно нищо.
Всеки член на клуба има право да даде идея и съвет.
Най лесно е да конкретизираш дадено събитие или идея като глупава,позьорщина и т.н.
За пореден път,доказателство че някои хора не знаят защо са членове.Да не ми се обидиш,лично мое мнение.
Posted 02 December 2012 - 13:06
и какъв ще е смисъла на тая колона
В тоя клуб,колко според теб са автомобилите над тези 5к?
Posted 02 December 2012 - 13:14
И какво в крайна сметка има пошло или просташко в идеята да направим такава колона която бавно и демонстративно да премине из София.
какво демонстрираш?
нямам нищо против 140ките и събития организирани с тях
питам какво демонстрираш с колона 140ки движеща се бавно по някои булевард?
ето ти идея - организирай представяне на клуба на площада на невски с присъствието на всякакви мерцедеси - ретро, нови стари,
с изпълнител/водещ - и в клуба има добър шоумен/рапър
и с благородна цел - събиране на средства за нещо - за някои дом/ за облагородяване на някои парк или път или друга социално ориентирана тема
ценоразпис: 5лв да седнеш зад волана на рошавия бенц, 10лв да те повози
събраните пари - за добрата кауза
ама на никой не му се занимава нали....
какво демонстрираш?
ето ти идея - организирай представяне на клуба на площада на невски с присъствието на всякакви мерцедеси - ретро, нови стари,
и с благородна цел - събиране на средства за нещо - за някои дом/ за облагородяване на някои парк или път или друга социално ориентирана тема
Posted 02 December 2012 - 13:49
И какво в крайна сметка има пошло или просташко в идеята да направим такава колона която бавно и демонстративно да премине из София.
какво демонстрираш?
Това като идея е много добро,но...Тука идва това ,но.
С членски внос от 40лв. такова мащабно мероприятие няма как да се направи.
Ние сме малък и беден клуб.За такова мероприятие се иска солидна сума,дали ще се събере от членовете (което няма никога как да стане) или от спонсорство,това е въпроса.
Затова,както казват старите хора,си простираме краката според чергата.
Можеме да направиме обиколка на столичен булевард,дали ще е със 140-ки или не няма толкова значение.
Общо взето това е много дълга тема,която не трябва да се обсъжда тук.Има си подфорум за членове.
Рошка,сори че ти оспамихме темата.
Edited by alipi, 02 December 2012 - 13:49 .
Posted 02 December 2012 - 13:51
Всеки то вас е прав .А ти -мр. Биг тръгна много остро , знаеш ли какво е одоволетворението за Рошен , като е постигнал тази кола и не иска да демонстрира каквото и да е , а да покаже на хората своето бебе и да му се радват всички . Но и много хубаво не е на хубаво веднага ще почне завист и да му търсят сметка , тука вече и ти си прав , ще има . Кои са те тези ? От къде са тези коли ... и т.н . Имайки предвид отношението на българина към друг сънародник .
Според мен минаването само на в140 ще е грубо , всички модели по ще се разбира че клуб МБ. А вече "140" - да изпъкват
Според мен минаването само на в140 ще е грубо , всички модели по ще се разбира че клуб МБ. А вече "140" - да изпъкват
S-класите не правят мъжете - мъже , но ги правят гъзари, нали , Ехе хе-хе
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users