Здравеѝте,всички.Имам един въпрос,коѝто касае всички.Става дума за гаранцията за мобилност,която за ML е 30 години и Mercedes е длъжна да окаже помощ безплатно.Дали се е случвало на някоѝ в БГ или чужбина?Благодаря.
ML 320 cdi 2008г гаранция за мобилност
Започната от П Стефанов, 27 ное 2012 - 01:02:49
4 мнения по тази тема
Публикувано 27 ноември 2012 - 01:02
Публикувано 27 ноември 2012 - 09:30
Здравей, гаранцията за мобилност, която е 30г. означава, че фирмата ни гарантира 30г. след покупката на автомобил - продажбата на оригинални резервни части. Гаранцията за мобилност, доколкото аз знам(не претендирам за пълна достоверност) няма нищо общо с оказване на помощ или каквото и да било друго свързано с аварирал автомобил. Бях гледал една класация и следващата компания беше Хюндай с 15г. гаранция за мобилност. Примерно за 7-8годишно Рено може да се случи отиваш да си купиш от официалните представители някаква част и те ти дават Валео или друга марка, а не оригиналната част на която пише Рено, просто защото не поддържат наличности.
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 27 ноември 2012 - 17:10
Няма такъв филм с 30 годишна безплатна помощ, пътна или друга.
Ето какво пише на сайта на Балкан Стар:
Тази нова гаранция за мобилност е част от пакета за покупко-продажба на всеки автомобил Mercedes-Benz и е безплатна през първите 4 години (за автомобили с дата на първоначална регистрация на/след 1 Април 2008). След изтичане на този период, мобилността при технически неизправности се подновява след всяко техническо обслужване и е валидна за максимален период от 30 години.*
Ето какво пише на сайта на Балкан Стар:
Тази нова гаранция за мобилност е част от пакета за покупко-продажба на всеки автомобил Mercedes-Benz и е безплатна през първите 4 години (за автомобили с дата на първоначална регистрация на/след 1 Април 2008). След изтичане на този период, мобилността при технически неизправности се подновява след всяко техническо обслужване и е валидна за максимален период от 30 години.*
Този пост е редактиран от Алфонсо: 27 ноември 2012 - 17:20
Публикувано 27 ноември 2012 - 23:17
Здравеѝте.Това как да го разбирам?Че след всяко обслужване в БС продължава да тече гаранцията за мобилност?И така 30г?
Публикувано 27 ноември 2012 - 23:22
Също така четох,че някои марки имат по 2, 4,5г,а има и марки с неограничена гаранция за мобилност.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни