Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Сваляне на табло на 190е

• Please log in to reply
2 мнения по тази тема

#1 tihomir777

tihomir777

Прохождащ

• Нови потребители
  • 8 Мнения:
  • Град:varna

Публикувано 14 ноември 2012 - 21:30

Здравейте,преди няколко дни ми се появи теч от колата и като я закарах на майстор казаха ми че тече от радиатора на парното.....обаче те не се захващали с сваляне на таблото защото било много сложно,обадих се на друг майстор но и той ми отказа не се захващал с това.Та въпроса ми е толкова ли е сложно свалянето на това табло??мисля да се пробвам с един приятел но реших все пак да попитам,ако има някой който го е правил да сподели.Мерси предварително.
  • 0

#2 Lambo_Rambo

Lambo_Rambo

Майстор

• Потребители на форума
  • 1647 Мнения:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W201 190 '88 3.2 daily
    W201 190 '88 5.0 project car

Публикувано 14 ноември 2012 - 22:15

Хубаво е да свалиш волана, но не е задължително. Централната конзола също мисля че не беше задължително да се сваля. За голямото табло - сваляш първо двете пластмаси в краката на пасажера и пътниците, отвиваш всички болтчета които видиш, + да не забравиш тези които са под решетките на предните тонколонки. Трябва да свалиш и централните духалки - държат се на 2 болта отдолу под духалките, и един горе в левия ъгъл мисля. Има и шестограм 4ка в средата в улейчето между двете който трябва да бръкнеш и да отвиеш. Трябва да разкачиш и таблото с инструментите, бъркаш отдолу да откачиш гайката на жилото за скоростомера, след което издърпваш таблото към теб и разкачаш останалите букси. Ако ще бъзикаш парното - трябва да се свали и централната конзола. Тя се държи освен на 2та болта под централните духалки, на 2 болта отстрани и на 3 гайки зад 3те врътки (врътките се свалят с издърпване). Дано не забравям нещо. Ако смяташ да сваляш парното с радиатора се приготви за още толкова ако не и повече работа. Упех.
  • 0
Follow your own star...

#3 tihomir777

tihomir777

Прохождащ

• Нови потребители
  • 8 Мнения:
  • Град:varna

Публикувано 14 ноември 2012 - 22:58

Мерси за бързия и изчерпателен отговор.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема