Опасни за движението дупки по пътищатаКласация
Започната от drago, 21 фев 2006 - 20:51:26
2 мнения по тази тема
Публикувано 21 февруари 2006 - 20:51
Смятам, че най опасни са дупките по околовръсното на София.
Особено след Казичене посока Кулата преди да стане двупосочно. Има един мост или нещо подобно веднага след отбивката за Пловдив - е там има такъв трап, че ако влезеш излизане няма, на всичкото отгоре там се кара с висока скорост
И още след Владая - миналата седмица видях едно BMW с пръснати предна и задна леви гуми, за джантите мога само да гадая.
Не знам тия винетки за кво ги плащаме
Особено след Казичене посока Кулата преди да стане двупосочно. Има един мост или нещо подобно веднага след отбивката за Пловдив - е там има такъв трап, че ако влезеш излизане няма, на всичкото отгоре там се кара с висока скорост
И още след Владая - миналата седмица видях едно BMW с пръснати предна и задна леви гуми, за джантите мога само да гадая.
Не знам тия винетки за кво ги плащаме
MB W210 E230
Публикувано 22 февруари 2006 - 09:54
Vinetkite gi plashtame za da mogat politicite da si voziat maznite zadnici v chisto novi koli B)
Публикувано 22 февруари 2006 - 21:45
Е именно там изкривихме полуоските на един Ford XR (как не се прибихме още не ми е ясно...) та след това на реглажа едно със едно колело не беше симетрично.... Класирам и дупките по пътя от кв.Левски до ж.к. Дружба (Летоструй). Там м*мата си е е*ало.Смятам, че най опасни са дупките по околовръсното на София.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни