Мигачи American Style
Started by pArFe7u, 05 Nov 2012 - 15:40:50
41 replies to this topic
Posted 20 November 2012 - 16:14
Вчера сложих най-накрая тези американски фасунги с американски крушки. Ето го резултата

И за всеки случай смених предната броня че моята е прясно боядисана и да не я начупя зимата

И за всеки случай смених предната броня че моята е прясно боядисана и да не я начупя зимата

Posted 20 November 2012 - 19:02
От Елит Кар ги поръчвах оригинални за w202 USA. 5лв/бр.
Posted 20 November 2012 - 20:03
Що си с тая броня, да не си я джаснал нещо цедката? Иначе гледам е с лепенки на дрифтинг бг..
То това е стария адрес на форума, пък откакто го смениха форума е супер умрял.. нещо се разпада дрифт общността

Follow your own star...
Posted 20 November 2012 - 21:18
Не купих си тая броня миналата седмица а моята я махнах че е пребоядисвана преди 1 месец и да не я счупя зимата
Иначе на пролет си я връщам пак мойта си броня. Сега съм дрифтинг на снега само, че ми писна с тея скоростни кутий, диференциали и кво ли още не.

Posted 22 November 2012 - 13:50
Ето снимки на парт номерата на фасунгите и крушлите 

А ето и как съм ги вързал.Разглобих буксата и двете жички от буксата са вкарани на крачетата който са най-близо едно до друго а на 3-тото краче разглобих буксата на самия фар и от там фанах кабел от кабела на габарита готово

А ето и как съм ги вързал.Разглобих буксата и двете жички от буксата са вкарани на крачетата който са най-близо едно до друго а на 3-тото краче разглобих буксата на самия фар и от там фанах кабел от кабела на габарита готово

Posted 22 November 2012 - 14:26
Що не вземеш 1 термосвиваем шлаух и да си го направиш като хората.За 10 минутки работа е,пък поне ще си вържеш гащите дет се вика,че това хартиено тиксо не се знае до кога ще изкара.Поздрави.
Инак е станала тарикатски колата.Някакви проблеми с органите на реда?
Инак е станала тарикатски колата.Някакви проблеми с органите на реда?
Posted 22 November 2012 - 14:57
за сега не са ме спирали дано и не ме спират
Иначе правих го в последния момент заради мерака и нямах изолир банд щях да го поопаковам

Posted 23 November 2012 - 14:38
Това беше другия вариант
Плучило се е перфектно !

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users