Мигачи American Style
Започната от pArFe7u, 05 ное 2012 - 15:40:50
41 мнения по тази тема
Публикувано 06 ноември 2012 - 20:14
MOTOCROSS IS MY LIFE
Публикувано 06 ноември 2012 - 23:13
Мерси колега дано ми свършат работа

Публикувано 07 ноември 2012 - 14:34
VIN кода стана пред малко си поръчах фасунгите от Елит Кар
Казаха ми другата седмица в четвъртък ще са тука че ще идват чак от Германия и ще се похваля като ги монтирам. Благодаря на всички за помощта !

Публикувано 09 ноември 2012 - 23:36
Извинете за въпроса колеги но как стой законово тази процедура?Предполагам,че проблема идва ако и от зад е американски стил?
Поздрави
Поздрави
Публикувано 13 ноември 2012 - 16:40
Вземах си фасунгите днес
Но веднага след това последва нов проблем .... немога да намеря оранжеви крушки с двойна светлина. Къде сега да ги търся тея оранжеви крушки с двойна светлина. То неможе всичко да е нареда пуста работа да остане !

Публикувано 13 ноември 2012 - 18:46
Автомания ама не съм от София :/ пък в нет-а абсолютно нищо не ми излиза по въпроса с тея крушки
Публикувано 13 ноември 2012 - 20:58
Ще съм ти благодарен много !

Публикувано 13 ноември 2012 - 23:02
Е в снижарниците за художници си има боя за стъкло... взимаш си едно шишенце и мажеш задна габаритна крушка...
Има шанс да светне сигнализация за изгоряла крушка или да мигат различно мигачите, ако ватовете не са същите!
Има шанс да светне сигнализация за изгоряла крушка или да мигат различно мигачите, ако ватовете не са същите!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 14 ноември 2012 - 13:49
Има оригинални такива крушки който са оранжеви с 2 светлини 21/5 W Просто трябва да се поръчват и да се чака 2 седмици да дойдат и струват 5лв/бр. А евентуално ако ми изгори крушка трябва пак да чакам 2 седмици ... Точно заради това търся някъде по магазините да знам че имам под ръка ама без успех
Поне тука в Габрово в нито един магазин няма такива крушки.

Публикувано 14 ноември 2012 - 14:31
Е поръчай си три броя - 2 слагаш и една резервна... ако ти изгори, слагаш резервната и поръчваш нова...
То за всички крушки в колата е полезно да имаш по една резервна...
То за всички крушки в колата е полезно да имаш по една резервна...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни