Мигачи American Style
Started by pArFe7u, 05 Nov 2012 - 15:40:50
41 replies to this topic
Posted 06 November 2012 - 20:14
MOTOCROSS IS MY LIFE
Posted 06 November 2012 - 23:13
Мерси колега дано ми свършат работа

Posted 07 November 2012 - 14:34
VIN кода стана пред малко си поръчах фасунгите от Елит Кар
Казаха ми другата седмица в четвъртък ще са тука че ще идват чак от Германия и ще се похваля като ги монтирам. Благодаря на всички за помощта !

Posted 09 November 2012 - 23:36
Извинете за въпроса колеги но как стой законово тази процедура?Предполагам,че проблема идва ако и от зад е американски стил?
Поздрави
Поздрави
Posted 13 November 2012 - 16:40
Вземах си фасунгите днес
Но веднага след това последва нов проблем .... немога да намеря оранжеви крушки с двойна светлина. Къде сега да ги търся тея оранжеви крушки с двойна светлина. То неможе всичко да е нареда пуста работа да остане !

Posted 13 November 2012 - 18:46
Автомания ама не съм от София :/ пък в нет-а абсолютно нищо не ми излиза по въпроса с тея крушки
Posted 13 November 2012 - 20:58
Ще съм ти благодарен много !

Posted 13 November 2012 - 23:02
Е в снижарниците за художници си има боя за стъкло... взимаш си едно шишенце и мажеш задна габаритна крушка...
Има шанс да светне сигнализация за изгоряла крушка или да мигат различно мигачите, ако ватовете не са същите!
Има шанс да светне сигнализация за изгоряла крушка или да мигат различно мигачите, ако ватовете не са същите!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 14 November 2012 - 13:49
Има оригинални такива крушки който са оранжеви с 2 светлини 21/5 W Просто трябва да се поръчват и да се чака 2 седмици да дойдат и струват 5лв/бр. А евентуално ако ми изгори крушка трябва пак да чакам 2 седмици ... Точно заради това търся някъде по магазините да знам че имам под ръка ама без успех
Поне тука в Габрово в нито един магазин няма такива крушки.

Posted 14 November 2012 - 14:31
Е поръчай си три броя - 2 слагаш и една резервна... ако ти изгори, слагаш резервната и поръчваш нова...
То за всички крушки в колата е полезно да имаш по една резервна...
То за всички крушки в колата е полезно да имаш по една резервна...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users