Какви винетни стикери използвате?
Започната от Илия Горанов, 30 окт 2012 - 12:04:37
45 мнения по тази тема
Публикувано 30 октомври 2012 - 12:04
Любопитен съм какви резултати ще излязат от тази анкета.
Информацията за гласуването е тайна, така че не се вижда кой как е гласувал!
Информацията за гласуването е тайна, така че не се вижда кой как е гласувал!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 30 октомври 2012 - 12:13
В началото годишна винетка за всички коли. Но според мен не трябва да плащаме за тея винетки докато не оправят пътя да знам за какво давам тези пари.
Не знам някой от Вас дали скоро е минавал през Искърското дефиле. Там положението от мноого отдавна е много зле но в момента се опитват да го позакърпят. Но не само там като цяло цялата ни пътна мрежа иска сериозна реконструкция.
Но пък от друга страна докато не почнем да плащаме за пътищата няма да има пари и за ремонт.
Не знам някой от Вас дали скоро е минавал през Искърското дефиле. Там положението от мноого отдавна е много зле но в момента се опитват да го позакърпят. Но не само там като цяло цялата ни пътна мрежа иска сериозна реконструкция.
Но пък от друга страна докато не почнем да плащаме за пътищата няма да има пари и за ремонт.
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 30 октомври 2012 - 12:22
Е дефилето го правят супер с изцяло нов асфалт и най важното разширяват мостовете.Ще станем и ние някога държава ама кога е..м ли го.
Колко пъти може да се цъка анкетата че по принцип не ползвам винетка ,а тази година ми подариха годишна и имам съмнение че е менте.
Колко пъти може да се цъка анкетата че по принцип не ползвам винетка ,а тази година ми подариха годишна и имам съмнение че е менте.
Този пост е редактиран от mimo160: 30 октомври 2012 - 12:24
Публикувано 30 октомври 2012 - 13:37
Най лошото е,че и като плащаме пътища пак няма да има,в нашия край са ужасни.Но пък от друга страна докато не почнем да плащаме за пътищата няма да има пари и за ремонт.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 30 октомври 2012 - 14:25
Най лошото е,че и като плащаме пътища пак няма да има,в нашия край са ужасни.
Абе хора,като слезнете от която и да е магистрала (щото в България са безброй) къде видяхте пътища?
Квото построи бай Ви Тошя,това ползваме и до днес.Дупка до дупка,кръпка до кръпка,майноле.
На няколко места правят огромни ремонти,като полагат нов Хасфалт върху стария и си викаш,ееее правят нов път,и след 5-6 до 7 години още по зле.
А,има места в милата ни татковина където настилките са на повече от 40 години.Тях никой не ги забелязва.
Плащаме данъци,купуваме винетки,за да пълниме само един джоБ,на милите ни управници.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 30 октомври 2012 - 16:13
Павка така е, само щавят народа тея наще управници. Ма явно сме си такова племе търпеливо или може би сме голямо стадо овце.
Иначе дефилето проекта от начало беше да се направи пътят с 3 платна но явно нещо пак някой е окрал парите.
А както каза ти повечето вкл. и този е от бай Тошо. От тогава само се кърпи. То сега ако трябва да се правят тея пътища който са направени преди просто не виждам как ще стане.
Иначе дефилето проекта от начало беше да се направи пътят с 3 платна но явно нещо пак някой е окрал парите.
А както каза ти повечето вкл. и този е от бай Тошо. От тогава само се кърпи. То сега ако трябва да се правят тея пътища който са направени преди просто не виждам как ще стане.
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 30 октомври 2012 - 17:13
Годишна
Ако трябва да купувам седмични сумата ще е трицифрена със сигурност.
Ако трябва да купувам седмични сумата ще е трицифрена със сигурност.
Публикувано 30 октомври 2012 - 19:32
Павка турих ти плюс от мен.
Публикувано 30 октомври 2012 - 20:16
Само годишни. Ползвам кола която не излиза от района на София а и идеята и е да не излиза. Ами все нещо се случи че излезе и тя 5,6 пъти. Тия седмичните са си направени за скубане! Някой хора, в началото на годината не могат да си позволят годишна, после заебат, ама в повечето случай платят поне 10, 15 седмични годишно. Деева и гадните винетки!
....не успях да гласувам Горанов ......изписа ми пак да пробвам и пак не стана. Пери един годишен от мен.
....не успях да гласувам Горанов ......изписа ми пак да пробвам и пак не стана. Пери един годишен от мен.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 30 октомври 2012 - 22:19
Ползвам седмични
Излизам 5 - 6 пъти в година по празниците от София
Дали ще дам 60 в началото или 50 на 5 пъти .. все тая е за мен поне
Излизам 5 - 6 пъти в година по празниците от София
Дали ще дам 60 в началото или 50 на 5 пъти .. все тая е за мен поне
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 31 октомври 2012 - 06:59
Аз тая анкета през телефона си не я виждам.. Иначе годишна, колегата преди мен каза, че е все тая дали на веднъж или на няколко пъти, ама не е. Щото вземаш веднъж и забравяш, без да мислиш всеки път....
Публикувано 31 октомври 2012 - 07:34
И аз не виждам анкетата през тапаталк.
На годишна винетка съм, купуваш веднъж и си спокоен цяла година, а пък аз всяка седмица излизам от града, така че ми е по-изгодно от месечна или седмична.
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2
На годишна винетка съм, купуваш веднъж и си спокоен цяла година, а пък аз всяка седмица излизам от града, така че ми е по-изгодно от месечна или седмична.
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 31 октомври 2012 - 18:45
Aз ползвам годишна, тъй като често пътувам извън София. За новата кола, обаче, си купих месечна.
Едит: Не знам защо не мога да гласувам в анкетата. Изписва ми..Грешка...
Едит: Не знам защо не мога да гласувам в анкетата. Изписва ми..Грешка...
Този пост е редактиран от LiL: 31 октомври 2012 - 18:47
Публикувано 31 октомври 2012 - 19:50
....не успях да гласувам Горанов ......изписа ми пак да пробвам и пак не стана. ...
... Едит: Не знам защо не мога да гласувам в анкетата. Изписва ми..Грешка...
Трябва да се отговори на всички въпроси .
Например, ако се гласува за годишни, после за
седмични и месечни се гласува с не използвам .
Публикувано 31 октомври 2012 - 19:59
Трябва да се отговори на всички въпроси .
Например, ако се гласува за годишни, после за
седмични и месечни се гласува с не използвам .
Ха, верно било така.
Илия, добре ще е другият път анкетата да бъде придружена с упътване за експлоатация....за блондинки като мен..
Този пост е редактиран от LiL: 31 октомври 2012 - 22:06
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни