Ключ рибка
Started by tatqna1, 14 Oct 2012 - 13:21:58
40 replies to this topic
Posted 13 December 2012 - 23:12
бул.Александър Стамболийски 186 срещу Нипроруда
Posted 13 December 2012 - 23:24
520лв не е най-доброто,най-доброто е това което върши същата работа за доста по-малко кинтошки.Има коли за 2000лв,ключа да и е от БС ли?
Posted 16 December 2012 - 17:25
Колкото до теб Алфонсо,не е твоя работа какво ще карам,не знам изобщо какво правиш тук отвори си профила в ebay и си стой там .Аз мисля ,че това е форум в който влизаме да си помагаме един на друг,това с ebay всеки го знае.
Posted 16 December 2012 - 18:38
tatqna1, при цялото ми уважение... не се познаваме, но мисля че бъркаш в подхода си.
Ще ти кажа и защо.
Въпросът не е толкова каква кола караш и кое колко струва, това си е твоя преценка.
Помолила си, ако е възможно, да се намери някоя стара кутийка... Няма лошо, никакъв проблем.
В един момент се оказва... то не се оказва в един момент, просто ти в един момент осъзнаваш, че тази така обикновено изглеждаща кутийка е скъпа... и по-лошо: няма я никъде.
И когато разбираш колко струва, нещата престават да бъдат розови и чак стигат до кавга.
Не е важно кой е прав и кой е крив в случая. Моля ви спестете си обидите.
Аз лично бих си купил една кутийка от ибей и бих си прехвърлил карантиите на ключа вътре, после разбра колко струва при ключар, после разбра и колко струва при Балканстар.
Съжалявам, това е действителността.
Другото интересно.
В този форум има горе едни менюта в синята лента. Там има много написано за ключовете, но малко хора го четат и си правят труда да поразцъкат.
Хайде сега да вземеш да си снимаш кутийката от кой тип и с колко бутона е, че са 3 модела на кутийки, всеки с поне 3 разновидности и реално много малко хора си имат идея коя точно е твоята...
Аз съм си поръчал една нова кутийка, да подмени едната от 2те, които имам и може да имаш късмет.
Но нали... с уговорката да си имаме уважението, понеже никой тук не е длъжен на никой друг и квалификациите и острия тон ги можем най-добре пред компютрите, докато наживо всеки се усмихва и е най-милият човек на света.
Ще ти кажа и защо.
Въпросът не е толкова каква кола караш и кое колко струва, това си е твоя преценка.
Помолила си, ако е възможно, да се намери някоя стара кутийка... Няма лошо, никакъв проблем.
В един момент се оказва... то не се оказва в един момент, просто ти в един момент осъзнаваш, че тази така обикновено изглеждаща кутийка е скъпа... и по-лошо: няма я никъде.
И когато разбираш колко струва, нещата престават да бъдат розови и чак стигат до кавга.
Не е важно кой е прав и кой е крив в случая. Моля ви спестете си обидите.
Аз лично бих си купил една кутийка от ибей и бих си прехвърлил карантиите на ключа вътре, после разбра колко струва при ключар, после разбра и колко струва при Балканстар.
Съжалявам, това е действителността.
Другото интересно.
В този форум има горе едни менюта в синята лента. Там има много написано за ключовете, но малко хора го четат и си правят труда да поразцъкат.
Хайде сега да вземеш да си снимаш кутийката от кой тип и с колко бутона е, че са 3 модела на кутийки, всеки с поне 3 разновидности и реално много малко хора си имат идея коя точно е твоята...
Аз съм си поръчал една нова кутийка, да подмени едната от 2те, които имам и може да имаш късмет.
Но нали... с уговорката да си имаме уважението, понеже никой тук не е длъжен на никой друг и квалификациите и острия тон ги можем най-добре пред компютрите, докато наживо всеки се усмихва и е най-милият човек на света.
Posted 16 December 2012 - 19:15
Въпросът беше друг.Аз просто помолих един от многото закупили си кутийка от ebey и старата му е вече ненужна да се разберем,но явно на никой не му се разделя със старата кутийка,а това за какво ще е ползвам аз си е моя работа.
Posted 16 December 2012 - 19:51
Аз не съм казал ,че ще я ползвам,но както и да е.Нека някой модератор изтрие темата просто е глупаво да продължаваме да си приказваме празни приказки.
Posted 16 December 2012 - 20:29
Аз пък на моя му смених пластмасата/кутийката с Хамериканска от иБей за 20-тина лева
Колега ,може ли някакъв линк. И аз искам да си сменя кутийката с махагон или нещо подобно , по-добре изглеждащо от обикновената черна пластмаса.
Кирилица , моля !
Edited by hammer^BaTe, 16 December 2012 - 20:36 .
Posted 17 December 2012 - 11:40
Колкото до теб Алфонсо,не е твоя работа какво ще карам,не знам изобщо какво правиш тук отвори си профила в ebay и си стой там .Аз мисля ,че това е форум в който влизаме да си помагаме един на друг,това с ebay всеки го знае.
Поредно идиотско включване....
Не темата, профила да ти изтрият ще е по-добре.
пп Има свободни места във форумите на Опел и на Рено.... за там си
пп2 Със старата си кутийка знаеш ли какво направих... изхвърлих я, именно защото беше с пробити копчета и аз, също като Венци, реших че кутййката не става за ползване.
Edited by Алфонсо, 17 December 2012 - 11:43 .
Posted 17 December 2012 - 15:32
представям си тази дискусия ако беше в Off-road форума какво щеше да се е случило досега
не трийте темата има полезна информация
не трийте темата има полезна информация
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Posted 17 December 2012 - 17:49
Интересно ми е до къде ще стигне tatqna1, подозирам дори че не е дама, заради един пост.
Също помолих за информация какъв точно е ключа, но явно не е важно
Темата в никакъв случай няма да се изтрие, вероятно ще се заключи (не веднага) и ще видим дали tatqna1 иска да бъде част от това общество или просто... ей така!
Също помолих за информация какъв точно е ключа, но явно не е важно
Темата в никакъв случай няма да се изтрие, вероятно ще се заключи (не веднага) и ще видим дали tatqna1 иска да бъде част от това общество или просто... ей така!
Posted 17 December 2012 - 17:55
Напротив, още сега я заключавм. Който каквото го е интересувало, вече си го е изяснил. Ако някой има излишна кутийка за ключ и желае да се свърже с tatqna1 - има лични съобщения. НЯмам намерение да търпя повече глупости по елементарна тема.Темата в никакъв случай няма да се изтрие, вероятно ще се заключи (не веднага) и ще видим дали tatqna1 иска да бъде част от това общество или просто... ей така!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users