Ключ рибка
Започната от tatqna1, 14 окт 2012 - 13:21:58
40 мнения по тази тема
Публикувано 14 октомври 2012 - 13:21
Здравей те.Карам една цедка w202 cdi тези дни изпуснах ключа и се счупи червеното прозорче от пред на ключа,който продължава да си работи ,но с дупка от пред.Молбата ми е ако някой си е сменял кутийката поради някъкви причини и тази част от него е все още здрава и евентуално не му е от полза нека ми пише.Благодаря предварително.
Публикувано 28 ноември 2012 - 12:38
Аз сменях на моя, но съм с 203 т.е.
Публикувано 28 ноември 2012 - 13:19
Татяна, отиди при ключари да си купиш нова кутийка.
Има ги и в Интернет, но не знам дали можеш да пазаруваш от ибей.
Има ги и в Интернет, но не знам дали можеш да пазаруваш от ибей.
Публикувано 28 ноември 2012 - 16:14
Не знам, от къде си. Но ако си от София, аз проверявах на едно место тук. До колкото знам ги правят читаво и искаха 60лв за нова опаковка + поставянето.
Само тук съм проверявал, така че не знам как е цената, може да има някъде и по-евтино.
Само тук съм проверявал, така че не знам как е цената, може да има някъде и по-евтино.
Публикувано 28 ноември 2012 - 18:30
Обади се на този телефон 0884 344 544, ще ти обяснят къде се намира ключарското ателие и ще ти свършат работа 1000%
Публикувано 29 ноември 2012 - 11:28
Алфонсо - ти правил ли си при тия хора?
Щото аз при едни ключари намерих кутийка з старата рибка (черна къса), обаче изглеждаше ужасно китайска и се отказах...
Щото аз при едни ключари намерих кутийка з старата рибка (черна къса), обаче изглеждаше ужасно китайска и се отказах...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 29 ноември 2012 - 17:04
Алфонсо - ти правил ли си при тия хора?
Щом ги препоръчвам, значи съм правил, не само съм правил, ами съм останал и много доволен. Както от цена, така и от качество.
Имах стар счупен, неработещ ключ, малката рибка. Toтално неработещ нито заключването, нито запалването.
Отидох, занесох го и срещу 200лв вече си имам... чакай да го снимам...чисто нов, същия ключ прекрасно работещ с всички опции- запалване, заключване, стъкла, багажник и т.н. До колкото разбрах са източили информацията от стария и са я записали на нов, празен ключ.
Същия стар ключ го носих на друг човек, който каза че нищо не може да се направи и ми поиска 400лв за нов
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от Алфонсо: 29 ноември 2012 - 17:19
Публикувано 30 ноември 2012 - 10:48
Аз пък на моя му смених пластмасата/кутийката с Хамериканска от иБей за 20-тина лева
Публикувано 30 ноември 2012 - 13:02
Да за работещ ключ това се прави, сменяваш само кутийката.Аз пък на моя му смених пластмасата/кутийката с Хамериканска от иБей за 20-тина лева
Както и да е, колежката, пуснала темата, изчезна и май няма смисъл да пишем повече.
Публикувано 30 ноември 2012 - 14:42
А тоя същия ключар.. дали ще може да помогне и в моя случай
На 500а.. ключа е стария.. с инфраред.
Проблема е , че имам само един ключ , въпроса е дали могат да ми програмират нов и да си имам и 2ри ? ;]
Проблема е , че имам само един ключ , въпроса е дали могат да ми програмират нов и да си имам и 2ри ? ;]
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 30 ноември 2012 - 15:27
Могат, даже ще направят един резервен, да седи при тях - ако си изгубиш и двата твои!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 30 ноември 2012 - 17:00
Mисля че няма да му е никакъв проблем, ще го направи пред теб, за да отпаднат всякакви съмнения.А тоя същия ключар.. дали ще може да помогне и в моя случай
Могат, даже ще направят един резервен, да седи при тях - ако си изгубиш и двата твои!
Едва ли ще постъпи така ключаря, колега Горанов. Що така не ми/му вярваш???
Публикувано 30 ноември 2012 - 19:24
И аз така реших да мина с кутийка и то оригинална от ибей, обаче на вторият ми ключ се оказа счупена една пластина на платката на бутона за заключване. Иначе самият ключ си работи и още не съм го оправил, защото върши работа за спешни случаи, само дето не може да заключи колата
Публикувано 02 декември 2012 - 16:20
Аз сменях на моя, но съм с 203 т.е.
Публикувано 03 декември 2012 - 01:39
Като цяло се майтапя... Но въпросът е принципен. Понеже съм чел по темата за тия ключове, на теория има начини да се подменят, но на практика - начинът, по който става, не ми харесва. А за съжаление, повечето ключари, към които съм се обръщал, като ги попитам как точно го правят, решават, че съм отишъл да им открадна бизнеса (което не е така) и не казват нищо. А моето единствено желание е, ако някой ще ми прави каквото и да било по колата, да знам какво точно ще прави.Едва ли ще постъпи така ключаря, колега Горанов. Що така не ми/му вярваш???
От там идва и моето принципно недоверие към подобен род услуги.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни