Монтаж на подгрев. на седалки?
Започната от konzoll, 12 окт 2012 - 17:01:08
10 мнения по тази тема
Публикувано 12 октомври 2012 - 17:01
Здравейте колеги , дали е възможно да монтирам подгряване на седалките на моята w202- ка, като донора е друга 202- ка и много ли е препрявянето?
Публикувано 12 октомври 2012 - 17:57
Я споделете, че и на мен ми е интересно и се бях запътил към това, има ли някакви особености?
Публикувано 12 октомври 2012 - 19:30
Колеги айде кажете нещо , защото утре отивам да кормя едно комби 202
Публикувано 12 октомври 2012 - 20:42
Ако успееш да свалиш здрав подгрева, после да намериш тапицери, които да го прехвърлят, без да скъсат нещо и накрая да ти монтират инсталацията... няма проблеми.
Има и алтернативен подход. Някакви хубави немски реотани, слагат се вместо онея дето 15 години е седял мазен шваба на тях.
Взимаш копчетата, връзваш директно и алес гут
Има и алтернативен подход. Някакви хубави немски реотани, слагат се вместо онея дето 15 години е седял мазен шваба на тях.
Взимаш копчетата, връзваш директно и алес гут
Публикувано 13 октомври 2012 - 19:16
Днес свалих цялата инсталация, но видях,че един кабел стига до модула за пепелника и се притесних малко , някой има ли схема на инсталацията за подгряването за предните седалки и имате ли идея откъде да започна?
Този пост е редактиран от konzoll: 13 октомври 2012 - 19:19
Публикувано 22 декември 2012 - 23:25
Здравейте колеги, малко да раздвижа темата за подгряването на седалките.След много колебания и размисли монтирах комплекта, който продавах в моята кола днес.Мисля, че стана много добре всичко си пасна перфектно .Пускам една снимка, направена в бързината.
Прикачени файлове
Публикувано 23 декември 2012 - 16:05
Колега, аз до пролетта-лятото ще се чудя, дали да го правя това нещо. Но би ли споделил къде го направи, за колко и някакви проблеми имаш ли?
Публикувано 23 декември 2012 - 17:10
Здрасти колега направих го сам в гаража си, проблеми засега няма греят си и всичко си е ок.Единствената чужда намеса беше на един тапицер тук при нас, премести нагревателите в мойте седалки за 60 лева.Ако ти се занимава имай в предвид, че за W210 системата е малко по друга, един познат се опита да извади нагреватели от една кола за части и неможа.При мене на W202 нагревателите са отделни компоненти от седалката и ваденето им е много по лесно, а при моя познат проблема беше, че нагревателите бяха по друг начин и затова не беше могъл да ги извади.
Този пост е редактиран от konzoll: 23 декември 2012 - 17:31
Публикувано 24 декември 2012 - 12:59
Не знам дали ми се занимава. Имам желание, но имам и други работи по колата и не знам дали ще остане време и средства.
Браво, радвам се, че се е получило успешно. Много добре изглежда. А можеш ли да дадеш координати на тапицера?
Браво, радвам се, че се е получило успешно. Много добре изглежда. А можеш ли да дадеш координати на тапицера?
Публикувано 30 януари 2013 - 23:57
Здравейте колеги, малко да раздвижа темата за подгряването на седалките.След много колебания и размисли монтирах комплекта, който продавах в моята кола днес.Мисля, че стана много добре всичко си пасна перфектно .Пускам една снимка, направена в бързината.
Здрасти колега, супер се е получило и лайсната е в супер състояние Честито да те радва и топли зимата тази екстра! Жалко че не се нави да ми продадеш подгрева, но ако ти изпадне някой друг, дай знак.
Публикувано 23 август 2013 - 16:40
Здравей, колега и аз смятам да ''трансплантирам'' подгрев на предните седалки от една 202-ка 95 на 202-ка 97. Да те питам дали си ползвал някакви схеми на лектрониката, как успя да ги свържеш кабелите? Обаче при мен копчетата от подгрева са по продълговати от тези които имам в колата( при теб се вижда на снимката че са еднакви всички копчета) дали няма да има разлика при инсталирането.... . И как си сложил бушон и къде?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни