GPS свързване с Мерцедес
Започната от MBS500, 02 окт 2012 - 02:18:01
7 мнения по тази тема
Публикувано 02 октомври 2012 - 02:18
Здравейте колеги! Сетих се нещо реших да ви попитам, за да ми стане ясно. Преди доста време баща ми имаше w220 500 и всеки път когато паркираше в гаража, нз дали той въвеждаше код или нещо натискаше, но се свързваше с Балкан стар или нз кой, но през колоните на колата се говореше с човек, който го питаше дали колата се паркира за прекощуване, за да я следят с GPS-а предполагам. Каква е тази екстра и дали това е към МБ българия или и аз нз към кой. Винаги съм се питал това нещо и дали сега може да се пусне като опция ако е към БС.
Публикувано 02 октомври 2012 - 08:23
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 02 октомври 2012 - 23:15
Не, нямаше никакви допълнителни устройства в колата и май набираше нещо или задържаше нещо от клавиатурата на колата. И тогава Mtel едва ли са имали тази опция, защото говоря преди 9-10год.
Публикувано 03 октомври 2012 - 06:28
NASA?
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 04 октомври 2012 - 04:09
Хахаха, това беше добро. Но наистина ви казвам, че няма как да е бил някой от мобилните оператори. Интересува ме дали Балкан Стар са предлагали някога някаква подобна екстра за следене на автомобилите или не.
Публикувано 04 октомври 2012 - 06:02
GPS-проследяването на М-тел съществува от далечната 1998г. ти си прецени дали са предлагали тази услуга преди 9-10 години.
Нищо чудно да са били и те.
Балкан Стар никога не са прадлагали такава услуга,освен ако колата пради да я вземете не е била на Вили Бец,неговите коли и камиони бяха с GPS.Но май и те са били към М-тел,не съм сигурен.Май друг GPS оператор не е имало в България.
Нищо чудно да са били и те.
Балкан Стар никога не са прадлагали такава услуга,освен ако колата пради да я вземете не е била на Вили Бец,неговите коли и камиони бяха с GPS.Но май и те са били към М-тел,не съм сигурен.Май друг GPS оператор не е имало в България.
Този пост е редактиран от alipi: 04 октомври 2012 - 06:12
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 05 октомври 2012 - 15:44
Навремето точно Мтел предлагаха тая тъпня...
Застрахователя ни задължаваше, на скъпите коли да монтираме такава джаджа.
Хич не беше еФтино тогава, някакви 1400лв. ми се въртят в главата.
Отделно месечна такса и всяко набиране ти се таксува.
Паркирваш, натискаш копче, те виждат координатите и я поставяш под охрана колата, като получаваха сигнал за заключване и отключване.
Имаше и опция да изключват двигателя в движение, ама на нашите коли тогава не им дадахме да го направят това.
Ако се намърдаш в колата, запалиш и драснеш без да си се обадил на каката в центъра, тя ти звънка и пита за парола.
Аз така правех, за да не плащам сметки
Не я ли кажеш, вдигат куките под тревога.
На джипа имах също, с монтирана антена над джабката.
Интересно се получаваше, когато сложа антирадара над нея...обаждаха ми се че съм еди къде си, шофирайки с 600km/h
Та така...тъпня отвсякъде...
Застрахователя ни задължаваше, на скъпите коли да монтираме такава джаджа.
Хич не беше еФтино тогава, някакви 1400лв. ми се въртят в главата.
Отделно месечна такса и всяко набиране ти се таксува.
Паркирваш, натискаш копче, те виждат координатите и я поставяш под охрана колата, като получаваха сигнал за заключване и отключване.
Имаше и опция да изключват двигателя в движение, ама на нашите коли тогава не им дадахме да го направят това.
Ако се намърдаш в колата, запалиш и драснеш без да си се обадил на каката в центъра, тя ти звънка и пита за парола.
Аз така правех, за да не плащам сметки
Не я ли кажеш, вдигат куките под тревога.
На джипа имах също, с монтирана антена над джабката.
Интересно се получаваше, когато сложа антирадара над нея...обаждаха ми се че съм еди къде си, шофирайки с 600km/h
Та така...тъпня отвсякъде...
Публикувано 06 октомври 2012 - 14:17
Благодаря ви колеги, явно спомените ми са твърде бледи Мислех, че е по-добре да го има това човек, но... бързо ме отказахте
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни