Колеги помагайте :)
Започната от Марина Стоянова, 22 сеп 2012 - 09:10:11
83 мнения по тази тема
Публикувано 22 септември 2012 - 09:10
Преди седмица вече си продадох колата и сега пак си търся нещо подобно може и комби задължително искам дизел и с автоматична кутия кои ще ми помага да си намеря търся по обяви всички но нищо не намирам
Публикувано 22 септември 2012 - 09:13
Здрасти колежке
дай малко инфо, защо си си продала колата, за да не ти препоръчваме возила с такива характеристики.
дай малко инфо, защо си си продала колата, за да не ти препоръчваме возила с такива характеристики.
Публикувано 22 септември 2012 - 09:16
http://forums.mbclub...z-w124-e300t-d/
Разгледай нашите обяви,по надолу във форума.
Дай повече информация какво търсиш,за какви пари,модел ,години,нещо по подробно.
Разгледай нашите обяви,по надолу във форума.
Дай повече информация какво търсиш,за какви пари,модел ,години,нещо по подробно.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 22 септември 2012 - 10:12
Ми колега корозията си казва думата затова под капак а и от долу взе да и избива и затова реших да я продам докато е още рано и за да мога да и взема добри парички . Единствено не искам корозия да има и мотора да няма масло по него търся си нещо подобно защото съм доволна от този тип коли . Карах я точно 3 месеца не можах дори да и се нарадвам но се наложи . Само заради корозията дори под капака на амортисьора там особено беше ужасно при една по стабилна дупка каквито имам тука и може би щеше да ми излезе чак от капака отгоре . Та и заради това си я продадох ..
Публикувано 22 септември 2012 - 10:14
Търся си нещо от 1993-1995 година Е 250 или Е300 дизел автомат седан за около 4 000 предполагам че ще си намеря нещо такова ......
Публикувано 22 септември 2012 - 10:28
То за корозията си има тенекеджии.Кола на тия години без корозия няма,като евентуално нещо карано в Италия,но там пък проблемите са други.Според мен то или си харесваш колата,или само се набутваш.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 22 септември 2012 - 10:32
Да май нещо такова направих и аз харесвах си я но предпочетох да и взема парите които съм дала по нея и да си призная така си беше купих я за 4 000 а я продадох за 4 800 лв.
Публикувано 22 септември 2012 - 11:59
http://forums.mbclub...z-w124-e300t-d/
Като знам бат Тошо как я избира / има няма половин година обикаля докато я намери / .. и като знам как я поддържа ... / хлоп троп нещо и веднага в сервиза / Аз лично бих ти препоръчал да обърнеш по сериозно внимание на тази обявя с идеята за коментар в цената
Като знам бат Тошо как я избира / има няма половин година обикаля докато я намери / .. и като знам как я поддържа ... / хлоп троп нещо и веднага в сервиза / Аз лично бих ти препоръчал да обърнеш по сериозно внимание на тази обявя с идеята за коментар в цената
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 22 септември 2012 - 20:49
Колата е супер сериозно !! Много ми хареса браво
Публикувано 22 септември 2012 - 22:12
Колата е супер сериозно !! Много ми хареса браво
От тук нататък знаеш процедурата
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 23 септември 2012 - 07:21
Да знам процедурата ама май ще идвам до София скоро .
Публикувано 23 септември 2012 - 14:25
Ако жената не ме спираше, отдавна да съм си взел дизелова 124-ка Е класа................щото тя като чуе 124, еле пък комби и чак на бой налита , както се казва.
Малко е над бюджета ти, за който говориш, но пък и двамата с половинката ти щом сте фенове, напрегни се малко и давай, че очевидно като слушам колегите, такива екземпляри рядко изпадат.
Малко е над бюджета ти, за който говориш, но пък и двамата с половинката ти щом сте фенове, напрегни се малко и давай, че очевидно като слушам колегите, такива екземпляри рядко изпадат.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 23 септември 2012 - 14:41
Да и аз всеки ден си гледам тука какво има както тука ката и карс и мобиле и другите но също и аз какво твоята съпруга и аз реагирах така като чуех за комби но е кола и също така много по удобна и можеш да побереш в нея дори и нещо което не би качил в кола но сега да си призная съм съгласна да си взема и комби. Гледах колата внимателно и много ми хареса но какво се изрази ти бюджета в момента не ми го позволява но се надявам скоро да ми излезе и на мен късмета да си я взема.
Публикувано 23 септември 2012 - 23:35
http://nfs.mobile.bg...8501&f1=details
http://nfs.mobile.bg...4159&f1=details
Това са две предложения които трябва да се проверят според мен.
Много важно нещо което забелязвам и в двата е че са с АСД (шпер дифове),което е хубава екстра за зимата поне според мен.
На белия трябва само да се маане тоа телевизор че е много грозно така ,но пък има и подгрев на седалките ,готино,а черния пък е с подгряваща печка пак готино.
http://nfs.mobile.bg...4159&f1=details
Това са две предложения които трябва да се проверят според мен.
Много важно нещо което забелязвам и в двата е че са с АСД (шпер дифове),което е хубава екстра за зимата поне според мен.
На белия трябва само да се маане тоа телевизор че е много грозно така ,но пък има и подгрев на седалките ,готино,а черния пък е с подгряваща печка пак готино.
Този пост е редактиран от mimo160: 23 септември 2012 - 23:38
Публикувано 24 септември 2012 - 01:19
оо да черната с печката ми хареса но ще трябва да си идва на оглед
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни