74 replies to this topic
Posted 04 October 2012 - 21:59
+1 за 9 часа
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 04 October 2012 - 22:09
Остава още 8 човека да убедим? Утре ще ги прозвъня всичките, най-малкото Асенката не влиза във форума изобщо.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 04 October 2012 - 22:56
Аз съм за 8
даже и по-рано. НО ще се съобразя с тъплата.
Posted 04 October 2012 - 23:22
абе хора, за вечерта или за сутринта говорим ?
Posted 04 October 2012 - 23:59
За сутринта Боянски .
Илия , със Хамъра се разбрахме да ви чакам на Ботевград , ще държим връзка , докато пътувам .
Ще тръгна някъде към 7 и 30 от Плевен , че да мога към 9 да съм там и след това газ към Ледениката
Илия , със Хамъра се разбрахме да ви чакам на Ботевград , ще държим връзка , докато пътувам .
Ще тръгна някъде към 7 и 30 от Плевен , че да мога към 9 да съм там и след това газ към Ледениката

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Posted 05 October 2012 - 05:38
Може ли аз да потвърдя идване с малкия довечера, че е в изпитателен срок?
Иначе +1 за 09:00 ч.
Иначе +1 за 09:00 ч.
Posted 05 October 2012 - 08:19
Защо искате по късен час , при положение , че ни чака път и забележителности и всеки един час е в полза - един час са 100км реално погледнато . Друг е въпроса ако си имате работа , там не се бъркам вече

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Posted 05 October 2012 - 09:02
ОК, остава 8:00 - за сутринта става дума, разбира се!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Posted 05 October 2012 - 17:33
Последно–утре 08 часа но Лукойл-а.

Posted 05 October 2012 - 19:55
YES, ама аз ще закъснея... ще съм там към 8:30, ако се наложи - тръгвайте и ще ви настигна преди Долни Богров 
Blond се обади, че няма да може да дойде...
Blond се обади, че няма да може да дойде...
Posted 05 October 2012 - 20:04
8.00 сме там 
Лазо.. ние с теб днес.. почти се открихме
Лазо.. ние с теб днес.. почти се открихме
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 08 October 2012 - 06:14
Трипът беше уникален.
За не дошлите-СЪЖАЛЯВАЙ ТЕ.
За следващия съм с двете ръце ЗА.
За не дошлите-СЪЖАЛЯВАЙ ТЕ.

Posted 08 October 2012 - 09:40
И аз съм на същото мнение като Ники, уникално беше всичко, сега разбрах какво съм испускал до сега. И най важното е, че и времето беше с нас. Сега остава само да чакаме следващият трип или събор.
Also tagged with one or more of these keywords: покана
Форуми →
Събори и мероприятия →
Информация за предстоящи събори и мероприятия →
10 години музей на Мерцедес-БенцStarted by Илия Горанов, 07 Feb 2016 |
|
|
||
Покана
Форуми →
Новини и съобщения →
Международен технически панаир Пловдив 2012Started by Илия Горанов, 13 Sep 2012 |
|
|
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

View Garage