74 мнения по тази тема
Публикувано 02 октомври 2012 - 17:25
Записвам се и аз... 1 човечец.
Сестра ми изяви желание да се включат и те (2ма души) , та малко по-късно ще напиша дали ще има още 2ма
Сестра ми изяви желание да се включат и те (2ма души) , та малко по-късно ще напиша дали ще има още 2ма
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 02 октомври 2012 - 17:48
Аз още го мисля , от къде да се присъединя , но няма да е от София , този зомбясъл град
Ще съм с бмв-то , защото 140-ката и се пръсна едната гума и в момента съм взел чисто нови зимни и не ми се слагат зимните гуми в тая жега , нито да давам 50 лева за втора ръка гума.
А ако някои има 225/55/16 и не му трябва , може да ми я прати и да доида със 140-ката
Ще съм с бмв-то , защото 140-ката и се пръсна едната гума и в момента съм взел чисто нови зимни и не ми се слагат зимните гуми в тая жега , нито да давам 50 лева за втора ръка гума.
А ако някои има 225/55/16 и не му трябва , може да ми я прати и да доида със 140-ката
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 02 октомври 2012 - 17:57
225/45/17 ? веднага ти пращам една
Публикувано 02 октомври 2012 - 19:44
мога да ти пратя една.. ама ще трябва да ми я върнеш като сложиш зимните , че са цял комплект за продаване
иначе.. аз съм с още 2ма...
иначе.. аз съм с още 2ма...
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 02 октомври 2012 - 21:15
Трифка ти знаеш ли че май имам две 225/60/16 за подаряване ( и са добри).Изнесъл съм ги пред мазето и ако не са изчезнали в което не вярвам печелиш подарък.Свиркай ако искаш.
Публикувано 02 октомври 2012 - 22:41
Мимо , на 60 не ме устройва , защото задните са ми на 55 , следователно абс-а ще отчита някакви неравномерни стойности и колата няма да иска да вдигне повече от 40км
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 03 октомври 2012 - 17:01
ей спамери! яя по темата!
Кой ще носи знамето, кой ще бъде комитата...
Кой ще носи знамето, кой ще бъде комитата...
Публикувано 03 октомври 2012 - 20:30
някой по-дебел със 140-ка ... или Майбах 62
ние спортните натури отзад на опашка
ние спортните натури отзад на опашка
Публикувано 03 октомври 2012 - 21:42
Единствения дебел със 140-ка съм аз , ама тя вече отпада като вариант
Радо , не ми се занимава с гуми , при положение , че имам 4 чисто нови и ще ги сложа след един месец.
Идеята беше на 55 някоя , да я сложа и да дойда , както и да е .
Боянски , ке го измислем , нема се плашиш
Радо , не ми се занимава с гуми , при положение , че имам 4 чисто нови и ще ги сложа след един месец.
Идеята беше на 55 някоя , да я сложа и да дойда , както и да е .
Боянски , ке го измислем , нема се плашиш
Публикувано 04 октомври 2012 - 06:46
Аз за съжаление отпадам...
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 04 октомври 2012 - 13:05
Аз за съжаление отпадам...
За тези, които не отпадат - тръгваме в 8:00 часа от бензиностанция Лукойл на бул. Ботевградско шосе, преди разклона за Елин ПЕлин (понеже има още един Лукойл на Ботевградско - по-близо до центъра).
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 октомври 2012 - 13:24
тук ?
http://www.bgmaps.co...e74cb89e66d1326
http://www.bgmaps.co...e74cb89e66d1326
Този пост е редактиран от cyberpig1: 04 октомври 2012 - 13:24
Публикувано 04 октомври 2012 - 17:12
Така, по темата с МАРШРУТА за движение...
Предлагам следния маршрут:
Тръгваме от София (A), по магистрала Хемус до Ботевград (B)
От там поемаме към Враца и по-точно пещера Леденика ©
След това през Монтана продължаваме към пещера Магурата (E)
Накрая достигаме до Видин (D), настаняваме се и разглеждаме във Видин каквото искаме.
На другия ден - първо минаваме през Белоградчишките Скали (F)
След това Чипровци (G), а можем да минем и през Берковица (няма буквичка на картата)
От там по същия маршрут към София...
Има няколко манастира по пътя, можем да се отбием и в тях.
Маршрутът остава отворен за предложения...
Предлагам следния маршрут:
Тръгваме от София (A), по магистрала Хемус до Ботевград (B)
От там поемаме към Враца и по-точно пещера Леденика ©
След това през Монтана продължаваме към пещера Магурата (E)
Накрая достигаме до Видин (D), настаняваме се и разглеждаме във Видин каквото искаме.
На другия ден - първо минаваме през Белоградчишките Скали (F)
След това Чипровци (G), а можем да минем и през Берковица (няма буквичка на картата)
От там по същия маршрут към София...
Има няколко манастира по пътя, можем да се отбием и в тях.
Маршрутът остава отворен за предложения...
Прикачени файлове
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 04 октомври 2012 - 20:27
Аз сега се замислих - ако искате да тръгнем в 9:00 часа? Че 8:00 много рано май?
Also tagged with one or more of these keywords: покана
Форуми →
Събори и мероприятия →
Информация за предстоящи събори и мероприятия →
10 години музей на Мерцедес-БенцЗапочната от Илия Горанов, 07 фев 2016 покана |
|
|||
Покана
Форуми →
Новини и съобщения →
Международен технически панаир Пловдив 2012Започната от Илия Горанов, 13 сеп 2012 Покана |
|
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни