Амортисиори
Започната от denis_amg, 13 сеп 2012 - 21:13:01
20 мнения по тази тема
Публикувано 13 септември 2012 - 21:13
Здравейте колеги искам да сменям задните амортисиори на ц класата та мисълта ми е такава предните смених скоро сложих Боге газови доволен съм но тука ми препоръчват да сложа газ масло и ми казват Монро ама нещо не ми се ще вие кои бихте ми препоръчали?
Публикувано 13 септември 2012 - 21:49
Името е едно SACHS
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 13 септември 2012 - 22:41
Айде де ?!?!?
Аз пък казвам KONI сигурно има защо.
Във всеки един случай забрави за монрото.
Публикувано 13 септември 2012 - 22:59
Айде де ?!?!?
Мисля , че Конито е по скъпичко от Богето и SACHS-a
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 14 септември 2012 - 08:51
За Кони съм съгласен но те не са ли само спортни или има и нормални тва нали са газови амортисиори
Публикувано 14 септември 2012 - 09:04
А С36 AMG не са ли и те само спортен моделЗа Кони съм съгласен но те не са ли само спортни или има и нормални тва нали са газови амортисиори
Иначе конита има поне два-три модела за С класа, друг е въпроса че не всички ги има в Бг.
Публикувано 14 септември 2012 - 10:01
Спортен модел са обаче мойта откакто я имам си е с обикновенните амортисиори даже ги проверявах отзаде са някакви Габриел нечувани от никой а отпреде си бяха билщайн незная може да са били сменяни но колата нее със спортно окачване и си вози супер меко преди си правих експерименти свалях я ниска с пружини но на тази кола някак не и стои добре като иззипана е иначе така си е екстра иначе някакви цени можеш ли да ми дадеш ориентир?
Публикувано 14 септември 2012 - 12:46
За С36 AMG и C43 AMG по каталог излизат само спортни Конита. http://www.koni.com/car-racing/finder/
Цена към 170-180лв бройката
Цена към 170-180лв бройката
Публикувано 14 септември 2012 - 12:56
Цената е екстра аз богето ги взех на 130 лева и сега ако сложа едно кони отзаде сигурно ще клекне много задницата сравнение с отпреде как мислиш и какво ще ме посъветваш?
Публикувано 14 септември 2012 - 15:05
Ами най-лесно ще е като разбереш какви са по датен картата-т.е с какви е излязла от завода. Проверката става в магазин на БС или на други които внасят ориг.части и имат достъп до информация.Другия начин е да влезеш в www.detali.ru и да видиш каталожния номер на необходимите амортисьори. Третия и най-сигурен начин е да станеш член на клуба и да имаш постоянен достъп до тази информация. .
И не е необходимо да пишеш без препинателни знаци и главни букви.Няма закъде да бързаме,нали.
Дано да съм ти бил полезен.
И не е необходимо да пишеш без препинателни знаци и главни букви.Няма закъде да бързаме,нали.
Дано да съм ти бил полезен.
Кола от ремонт и жена от курорт трудно се вкарват в пътя
Публикувано 14 септември 2012 - 15:53
Проверявал съм и в повечето магазини за авточасти ми казват че им излиза кони като марка на амортисиора обаче ми казват едни страхотни цени към 300 лева затова се зачудих на 170 180 както е написал колегата
Публикувано 14 септември 2012 - 15:59
Прати ми на лично вина на колата ти.
Кола от ремонт и жена от курорт трудно се вкарват в пътя
Публикувано 16 септември 2012 - 17:24
Цената е ориентировъчна, тъй като в момента ги нямат налични при вносителя на Кони Rudy96. То за AMG- моделите никой не поддържа на склад много части. В ценовата листа излиза такава цена, явно последната доставка са продавани за толкова.
В магазините като са ти казали 300лв да не са имали в предвид за два
В магазините като са ти казали 300лв да не са имали в предвид за два
Публикувано 21 ноември 2012 - 18:41
Може би съм закъснял с моето мнение, но по-добри от Bilstein —Няма— за C36, освен ако не сложиш Coilover окачване, което не става за БГ пътищата, защото на всяка дупка ще отскачаш нагоре.
Аз карам C2.3 k, с Amg пакет, който включва същото окачване като на C36, изходна с-ма, спирачки и т.н..... Сложих предни Koni Adjustable за 300лв и съм много недоволен!
Ако имаш пари си вземи Bilstein, цената е двойна — около 600лв., но поне знаеш че караш с амортисьорите за ТВОЯТА КОЛА!
Аз карам C2.3 k, с Amg пакет, който включва същото окачване като на C36, изходна с-ма, спирачки и т.н..... Сложих предни Koni Adjustable за 300лв и съм много недоволен!
Ако имаш пари си вземи Bilstein, цената е двойна — около 600лв., но поне знаеш че караш с амортисьорите за ТВОЯТА КОЛА!
Публикувано 21 ноември 2012 - 20:43
Може би съм закъснял с моето мнение, но по-добри от Bilstein —Няма— за C36, освен ако не сложиш Coilover окачване, което не става за БГ пътищата, защото на всяка дупка ще отскачаш нагоре.
Я сподели своето недоволство от Конитата, в какво точно се изразява???? Интересно ми е, тъй като карам с такива от една година и повече от 15'000км... безгрижно
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни