МБ се самообездушава сам, това да не е френски таралясник.
6 л. антифриз или 30% запушена система?!
Started by garsha, 12 Sep 2012 - 15:29:50
16 replies to this topic
Posted 01 January 2013 - 22:50
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Posted 05 February 2013 - 15:34
.Единственно топлообменника не стопля течноста.Запушването в тръбичката прилича на червен силикон като този за гърнитури,но няма как да го прочистя .Дайте ми съвет.
И аз си мислех че моята тръбичка за подгряване водата за чистачките е запушена, докато един колега ме светна че има нещо като термостат в казанчето. Проверих и наистина е така - идеята е да топли водата само ако Т й е под 20-25 градуса.
Представи си зимата на -10 да си измиеш стъклото с вода 80 градуса. Виж елементи 26 и 27 - 26 е серпентината, 27 е клапана.
http://www.auto-part...1b68b9c8685f8ce
За обезвъздушаването - просто я остави да поработи с отворена капачка на разширителния съд, като няколко пъти я изфорсираш. Като стигне 80 градуса може да затваряш.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users