Имам следният проблем: Когато натисна педала на спирачката се чува странен звук (нещо електрическо, като смущение) и спира да ми работи оборотомера, стрелката за налягане на маслото и за температурата. Когато си вдигна крака от спирачката всичко е ок. Това беше първия ден, а от днес когато сложа на ръчна се чува тоя звук и спира да работи всичко по таблото дори и индикаторите долу, само скоростомера си е наред. А и има периоди, когато тоя звук е нон стоп и другите неща не бачкат, после се оправя и само когато натисна спирачката се появява отново.
Другото интересно нещо е че когато дам мигач или пусна аварийни ЗВУКЪТ не се чува, но проблема с неработещите неща си остава
Пълен шах! Някой има ли идея от какво може да е? Колата си работи, спирачката също. Предполагам, че е стоп машинката или някъде няма маса, или късо дава. Но не мога да намеря връзката м/у педала и таблото В понеделник ще я карам на електричар, защото сега са празници и никой не бачка, но исках предварително да ви питам дали сте имали подобен проблем
На клипчето се вижда това, като стрелката за налягането си работи, но днес и тя започна да се държи като другите две -
Невероятен проблем
Started by NEpoNEpo, 08 Sep 2012 - 13:40:41
5 replies to this topic
Posted 08 September 2012 - 13:40
Posted 09 September 2012 - 12:42
Мяса ми на вирус.
При габарити и аварийни как е?
При габарити и аварийни как е?
Edited by dilqnski, 09 September 2012 - 12:46 .
Никога не оставям магарето си в калта.
Posted 09 September 2012 - 13:54
Имал съм много подобен проблем при изгорял бушон на стоповете. Беше отдавна и не си спомням добре, но мисля ,че звукът беше постоянен, и се махаше при пуснати мигачи, а уредите не работеха въобще.
Posted 09 September 2012 - 15:25
Може и от стоповете да го прави,да речем си търси от някъде маса.
Никога не оставям магарето си в калта.
Posted 09 September 2012 - 18:35
Утре ще го сменя тоя бушон и въобще като го оправя проблема ще напиша тук какво е било.
Posted 10 September 2012 - 12:26
Излезе бушон номер 5 Предишния собственик е наблъскал с китайски пластмасови бошончета и оттам идваше проблема. Сега тряба да си намеря качествени керамични и всичко ще е ОК.
Казаха ми че ставало с такива от лада, защото били керамични и здрави, но пък Benz с бошони на жигули? Ще го преценя.
Казаха ми че ставало с такива от лада, защото били керамични и здрави, но пък Benz с бошони на жигули? Ще го преценя.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users