Update за Навигационна ситема IGO8
Започната от Itzkata, 30 авг 2012 - 23:00:27
6 мнения по тази тема
Публикувано 30 август 2012 - 23:00
Здравейте колеги,
След срещата в Сряда се сетих за навигацията в колата, която имам.
Има нужда от Ъпдейт на картата защото е на повече от 3 години.
Мултимедията е Macrom-m dvd5551r с Igo8 карта.
Ако някой знае как става и откъде мога да сваля последна карта зa Бг или цяла Европа
моля нека да пише. Няма USB вход, но има SD И DVD.
Благодаря и хубав ден!
След срещата в Сряда се сетих за навигацията в колата, която имам.
Има нужда от Ъпдейт на картата защото е на повече от 3 години.
Мултимедията е Macrom-m dvd5551r с Igo8 карта.
Ако някой знае как става и откъде мога да сваля последна карта зa Бг или цяла Европа
моля нека да пише. Няма USB вход, но има SD И DVD.
Благодаря и хубав ден!
Публикувано 30 август 2012 - 23:04
GPS Underground форума. Не можеш да го сбъркаш и съм сигурен, че ще се ориентираш

Публикувано 31 август 2012 - 14:50
Благодаря много сега ще го проверя!

Публикувано 31 август 2012 - 18:34
За съжаление намерих само картата, но
не и как да я инсталирам на мултимедията през SD карта.
С копи и пейст не става и в мултимедията не намирам режим за ъпдейт или четене на картата
не и как да я инсталирам на мултимедията през SD карта.
С копи и пейст не става и в мултимедията не намирам режим за ъпдейт или четене на картата

Публикувано 09 септември 2012 - 18:19
Някой им али представа как се ъпдейтва навигация само през SD карта
Публикувано 09 септември 2012 - 18:30
Следващото важи ако навигацията ти е тип китайска - софтуерът и картите са на SD картата.
Като отвориш sd картата вътре трябва да има папка igo, igo8 или нещо такова, вътре трябва да има папка content и вътре maps, и там заместваш файла. На различните китайци мястото на igo може да е различно. Преди да изтриеш старите карти си ги копирай някъде задължително.
EDIT: Според този сайт: http://www.caraudiox...macromnavi.html навигацията ти би трябвало да е от точно този тип. Можеш да пробваш лесно, ако не тръгне iGo без да е вътре картата, си ти
Като отвориш sd картата вътре трябва да има папка igo, igo8 или нещо такова, вътре трябва да има папка content и вътре maps, и там заместваш файла. На различните китайци мястото на igo може да е различно. Преди да изтриеш старите карти си ги копирай някъде задължително.
EDIT: Според този сайт: http://www.caraudiox...macromnavi.html навигацията ти би трябвало да е от точно този тип. Можеш да пробваш лесно, ако не тръгне iGo без да е вътре картата, си ти

Този пост е редактиран от anarchymisc: 09 септември 2012 - 18:34
Публикувано 11 септември 2012 - 11:25
Ами това е сайта на марката http://www.macrom.it/en/contatti и не намирам в него обяснение как става. Работи без SD карта, но има слот за такава. Аз го ползвам да си слушам музика.
А дали е китайско не знам...май е английска... Не знам ама съм ъпдейтвал грамин и китайски ситеми, както и телефони и съм наясно горе долу с нещата, но тук ми се струва по-тегаво.
А дали е китайско не знам...май е английска... Не знам ама съм ъпдейтвал грамин и китайски ситеми, както и телефони и съм наясно горе долу с нещата, но тук ми се струва по-тегаво.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни