Ихааа, този форум е на път да стане в най-любимия ми форум.
За първи път получавам толкова много и изчерпателни отговори
за толкова кратко време.
Колеги,
обаче малко се обърках
![:)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.png)
След всичко прочетено ми иде да сменя колата
Сега, все пак да се върнем към темата.
Газовия инжекцион е Бардолини, но честно купих го с него и нз какъв е.
Ходих за настройки и ми казаха, че впръскването било повече и затова с еполучавал този разход.
Намалиха го и човека каза, че сега няма да с е дави и пренасища и ще е ок.
Странното беше, че на извън градското пътуване, което направих ми се случи нещо мн странно.
След 130 км при опит з аизпреварване колата влизаше от 3500 -4 хил оборота в 5 хил почти 6.
двигателя започваше да реве като звяр, а аз си седях на едно място.
После в града ми даде близо 20 на сто и се върнах при пичагата и го попитах за какви настройки става въпрос, които е правил
и ч еопределено съм усетил разлика в поведението на колата. Пипна тук там, каза че сега го увеличил малко и сега ми се струва, че е ОК.
Посъветва да сменя свещи, че газта гори по-трудно от безнина и затова сега съм поръчал на Denso iridium Power, понеже видях
че иридиините свещи им необходимо в пъти по-малко енергия за голяма искра. Дано и тов адонякъде помогне.
Като цяло и след последните настройки, които направи разхода си остана горе долу същия.
Относно шофирането ми, в София през деня в това движение не мисля че мога да с еправя на състезател, а и като цяло двигателя
е малък, както споменахте и гледам д ане го форсирам много. НА бензин обаче движи доста добре и набира доста и бих казал че за такъв
малък двигател се движи доста добре...може би е запазен, знам ли.
Чудех с екакво друго би могло да подобри мощността освен свещите регулирайки разхода и в любимия ми сайт з апазаруване ebay
се разписах с един пичага от Англия, който ми предложи много добри филтърни ъпгрейди з амодела. Не съм ги поръчал още и се чудя
какви са тези ъпгрейди, но каза, че са най-високо качество и вдигали мощността и конските сили на колата намалявайки разхода.
Спортни филтри + ъпгрейд системата излиза нещо, като 170 паунда цена и с ечудя дали си заслужава.
Като цяло се чудя дали си зтрува да наливам толкова пари в тази кола. Като бях тръгнал да си търся кола и най-вече исках да е кабрио се бях
спрял на бмв или по-точно 320i 2001 година, но сега опреелено не съжалявам за избора си. Взех тази за 9000хил, което не знам дали е много,
но беше регистрирана с каско застраховки, газова, двд/гпс система вътре. качваш се и караш дето викаш и съм доволен. Чудя се през зимата само как ще
и какви ЗИМНИ ГУМИ ще са и добре да сложа (спрял съм се на Michelin Pilot) и не знам разхода тогава какъв ще, а и поведението и на пътя също.
Но за първа кола ..тепърва опознавам света на Мерцедес, а и като цяло на автомобилите.
За сега съм решил да я стегна пък ще видим. Ще сменя ако мога и др месец маслото на автомата и филтъра, което ми напомня ако може д ами препоръчате
добър сервиз в София за поддръжка и диагносика, където няма да ми одерат кожата. А като става въпрос за кожа, ако може да препоръчате и някой добър тапицер, който може
да ми поосвежи салона, ч еима места по седлаките, които имат нужда от боя.