Ихаааа...пичове златни сте...чак сега виждам и някои други ваши отговори..
1. Първо благодаря за изчерпателната информация
2. Съжалявам ако съм досаденс моите въпроси или прекалявам (New sym)
3. Нямам идея какви са срещите и кога с епровеждат, но ще се радвам, ако ми дадете малко повече информация и може да се видим, но колата ще ме е срам в това състояние да я показвам :Д
4. Какви са тези карти и какви са условията да заявя з атакава??
5. Относно тапицера...колко ще струва една такава услуга и къде е това Вилнер?
в сервиза, където сменях маслото ми удариха предната броня и я спукаха и още не съм я оправилИ какво ще я правиш? По принцип тези брони са от стъкломат и лепенето им не е като да се лепи пластмасова броня, освен това при първото натискане ще цъфне! Трябваше да им искаш да ти я сменят с нова (поне от морга), не да се лепи! Да се научат друг път да внимават повече!
Тъпото е че са некви познати на един приятел и ми направиха някаква отсъпка ама понеже имала каско нищо :Ж
Колко струва една такава броня в моргата защото от каското ми дадоха 140 за нея :Х
Да попитам от Ивайджет ли е най-добре и изгодно да търся помощ за филтрите и маслата, както и консумативи за колата.По-добре е за всяко нещо от различно място. За маслата има добри обяви във форума, за филтрите от Ауто+. За всяко нещо си има място. Има и такива неща, дето е най-добре (а колкото и да е невероятно и най-изгодно/евтино) да се взимат от Балкан Стар! Между другото, не че те навивам, ама членовете на клуба ползват доста интересни отстъпки на някои места... пък заявката за карти за 2013 г. ще я пускам в петък
![:)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.png)
Колко според вас ще струва таи подръжка за автоматика? И кои са хубави масла и филтри, за да знам какво да търся и гледам и колко струват?!
Някой да има идея откакво може и как да с еоправи проблема с капенето? Като завали капе точно над дръжката на вратата, а гюрука нее скъсан никъде, сякаш пропуска през плата и то вс еот едно и също място?!Гуменото уплътнение между стъклото и гюрука? За съжаление - за там единственото лечение е смяната му с ново. Поне на кабриолета на брат ми е от там проблема - пропуска в мястото, късето се пресичат трите
Гюрука ми е доста важен и тъпото е че тече и от двете страни на същото място като повечето теч е от към шофьора. Откъде и колко струват едни такива гумени уплътнения и най вече
къд емога да ги сменя? Не знам за кабрио сервиз
![:)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.png)
Също така откъде мога да взема хубави добавки и препарати з аподдръжка на колата на изгодни цени?
Искам да взема такива за гюрука ако има?!