Свети ми казанчето на радиатора
Започната от martino, 13 авг 2012 - 17:50:03
9 мнения по тази тема
Публикувано 13 август 2012 - 17:50
Свети ми казанчето на радиатора въпреки че е пълно с вода.
и днес като я запалих започна да ми играе стрелката на обортомера (20 сек, държи определена стойност и изведнъж пада и пак се стъбилизира... след като загря играеше съвсем леко
и днес като я запалих започна да ми играе стрелката на обортомера (20 сек, държи определена стойност и изведнъж пада и пак се стъбилизира... след като загря играеше съвсем леко
Публикувано 15 август 2012 - 09:11
Изключи датчика на казана и сподели, но щом заиграва и стрелката на оборотите, трябва да се ревизират буксите за таблото и ако не се оправи...да се прегледа и самото табло.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 15 август 2012 - 09:26
мноо ясно, че щи свети - мерцедес караш все пак ))) дее@а и скапаните жици къде са сложили у тия коли.... ронят се като солети. И на моя му светеше тая факана ламБа. Датчика беше ОК ама кабела се беше предал богу. Та мисълта ми е да си прегледаш кабеляка... На ти ли си с мултицета?
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 15 август 2012 - 10:55
Абе момчета,на 2001г кабелите са уж харни,не че са вечни.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 15 август 2012 - 22:18
ЯСНО ще трябва майстор .... като оправя проблема ще пиша какво ,що ......
Публикувано 16 август 2012 - 09:03
Аз имах подобен проблем, но става дума за 202-ка. Още като го взех и по едно време ми светна иконката, че е намалял антифриза. Отварям капачката на радиаторчето-има си антифриз. Викам баах м..ка му. Питах и ми казаха да долея течност в казанчето за чистачките, за която си има отделна икона. И наистина, като долях течност в казанчето за чистачките ми изгасна лампата за антифриза в радиатора. Интересна работя-явно имат някаква свързаност при моделите като моя, но се оправи.
При теб обаче играят и оборотите и едва ли е от това. Но пък не е невъзможно да са си два отделни проблема и да нямат връзка, т.е. иконката за течността и играенето на оборотите.
При теб обаче играят и оборотите и едва ли е от това. Но пък не е невъзможно да са си два отделни проблема и да нямат връзка, т.е. иконката за течността и играенето на оборотите.
Този пост е редактиран от Dydo: 16 август 2012 - 09:04
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 16 август 2012 - 19:33
в същност ми свети и иконката на чистачките .... търсих казанчето ама не го намерих утре ще го намеря и ще сипа ..
Публикувано 16 август 2012 - 19:42
Ужасни сте.в същност ми свети и иконката на чистачките .... търсих казанчето ама не го намерих утре ще го намеря и ще сипа ..
Публикувано 19 август 2012 - 05:50
няма ми я капачката на казанчето за водата на чистачките и за това се чудех къде
Публикувано 19 август 2012 - 11:43
Нали поне казанчето е там.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни