Новата А класа
Започната от ikarlo, 12 авг 2012 - 12:06:48
191 мнения по тази тема
Публикувано 12 август 2012 - 12:06
Какво общо има със старата А и ... какво общо има с Мерцедес?!
Публикувано 12 август 2012 - 18:13
Какъв е смисълът на темата в този и вид? Искаш да обсъждаме новата А-класа ли?
Публикувано 12 август 2012 - 19:21
Ето първите "ненатруфени" снимки на колата, които помолих да ми направят тази седмица от Балкан Стар при работно посещение в Германия.
IMG_B_2993.JPG 114,42K 158 Брой сваляния
IMG_B_2994.JPG 97,99K 201 Брой сваляния
IMG_B_2997.JPG 165,94K 211 Брой сваляния
IMG_B_2998.JPG 154,77K 211 Брой сваляния
IMG_B_3013.JPG 169,65K 156 Брой сваляния
Ще имам и от вътрешността й скоро.
Не знам каква е целта на темата, но ще помоля да не я триете, все още. Както споменах в една друга тема, аз мисля да си я поръчам тази кола и силно се надявам да не се разочаровам. В момента съм в процес на избор все още на модел и пакети и оборудвания. Брошурата за новата А класа е много кратка и повърхностна и определено не задоволява интересът ми към колата. Засега!
IMG_B_2993.JPG 114,42K 158 Брой сваляния
IMG_B_2994.JPG 97,99K 201 Брой сваляния
IMG_B_2997.JPG 165,94K 211 Брой сваляния
IMG_B_2998.JPG 154,77K 211 Брой сваляния
IMG_B_3013.JPG 169,65K 156 Брой сваляния
Ще имам и от вътрешността й скоро.
Не знам каква е целта на темата, но ще помоля да не я триете, все още. Както споменах в една друга тема, аз мисля да си я поръчам тази кола и силно се надявам да не се разочаровам. В момента съм в процес на избор все още на модел и пакети и оборудвания. Брошурата за новата А класа е много кратка и повърхностна и определено не задоволява интересът ми към колата. Засега!
Публикувано 12 август 2012 - 19:26
Не бе, нямам намерение да я трия, просто ми стана интересно, понеже нали бяхме обсъждали точно това, но в ЧАТ темата мисля.
Аз я видях наживо до магазина на Митака. Беше с рекламни лепенки Балканстар, но не се сетих да направя снимки.
Отзад е много хубава, отпред не ме грабна никак, вътре беше много симпатична по моите вкусове.
Предницата ми изглежда някак... прекалено раздута и празна.
Аз я видях наживо до магазина на Митака. Беше с рекламни лепенки Балканстар, но не се сетих да направя снимки.
Отзад е много хубава, отпред не ме грабна никак, вътре беше много симпатична по моите вкусове.
Публикувано 12 август 2012 - 19:39
Не бе, нямам намерение да я трия, просто ми стана интересно, понеже нали бяхме обсъждали точно това, но в ЧАТ темата мисля.
Бяла ли беше?
Публикувано 12 август 2012 - 19:42
Супер си е реното не знам какво не му харесвате.
По мой вкус е предницата. Много динамична и много агресивна.
за задницата .... бронята е уникална заедно с ауспусите.
По мой вкус е предницата. Много динамична и много агресивна.
за задницата .... бронята е уникална заедно с ауспусите.
Публикувано 12 август 2012 - 20:00
Бялата, да. С лепенки БалканСтар.
Публикувано 12 август 2012 - 20:02
Да ми свърши отпуската и ще наснимам детайлни снимки на колата и на асемблинг халето в завода в Кечкемет, Унгария. Ако успея ще наснимам и поточната линия.
btw. и трите коли на снимките са на опционални автомобили (доста по-различни като визия от базовата версия)
btw. и трите коли на снимките са на опционални автомобили (доста по-различни като визия от базовата версия)
Този пост е редактиран от tito_040477: 12 август 2012 - 20:03
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/
http://www.leggett-automotive.com/
Публикувано 12 август 2012 - 22:04
E какво Рено? Нали само 1,5Dci (A180) двигателя е на Рено?
И то само хубави неща се чуват за него. Ползват го и в малките модели на Нисан, Дачия ...
Това с дачията не е повод за гордост,ама има доста таксита с този двигател,дето минават
стотици хиляди километри без проблеми. При Мерцедес естествено този двигател бил подобрен,
ама как точно не знам.
И то само хубави неща се чуват за него. Ползват го и в малките модели на Нисан, Дачия ...
Това с дачията не е повод за гордост,ама има доста таксита с този двигател,дето минават
стотици хиляди километри без проблеми. При Мерцедес естествено този двигател бил подобрен,
ама как точно не знам.
Публикувано 12 август 2012 - 22:10
Не са толко зле Рено/Нисанските мотори. Поне тези, които съм виждал.
Прости и надеждни.
Прости и надеждни.
Публикувано 12 август 2012 - 22:28
Да ми свърши отпуската и ще наснимам детайлни снимки на колата и на асемблинг халето в завода в Кечкемет, Унгария. Ако успея ще наснимам и поточната линия.
това не е ли леко фербоотен?
Публикувано 13 август 2012 - 07:48
Идеята ми беше, че концептуално този автомобил се е отдалечил доста от МБ. Докато за старата А класа това някак си се приемаше, щото трудно е да се направи компактен автомобил по класическата схема. Но тук вече се навлиза в по- сериозен клас и отстъплението от класиката не е продиктувано от неизбежна компактност. Само че, такива автомобили от други марки има под път и над път. Тази ми напомня не-много популярния Сигнум на Опел, както и новите Мегани. До няколко дни ще постна ТТ данни, както и чертеж с размерите (в момента не пиша от домашния ми компютър и материалите не са ми под ръка).
Публикувано 13 август 2012 - 08:23
Ти така го казваш, сякаш новата концепция е нещо лошо. Според мен новият автомобил най-после е излязъл от сянката на непопулярната и пренебрегвана А класа и е заприличал най-после на мерцедес.
Ето чертежа с размерите:
ImageUploadedByTapatalk1344838469.822933.jpg 175,53K 55 Брой сваляния
Ето чертежа с размерите:
ImageUploadedByTapatalk1344838469.822933.jpg 175,53K 55 Брой сваляния
Публикувано 13 август 2012 - 08:41
Супер е А класичката, аз лично много я харесах. Като цяло си падам и по коли И с такава форма, а и след като е МБ, нещата заспиват
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 13 август 2012 - 18:08
Ето тези данни: (нещо не се отварят добре)
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от ikarlo: 13 август 2012 - 18:10
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни