Публикувано 07 август 2012 - 08:56
Публикувано 09 август 2012 - 10:32
Публикувано 11 август 2012 - 07:49
Моля ви , помагайте , а ако някой продава на цена до 140 лева и е в София и околието , да пише веднага на ЛС , трябва ми десен , черен
Този пост е редактиран от denslav: 11 август 2012 - 07:54
Публикувано 07 октомври 2013 - 16:53
ако не си намерил най добрата цена е на симеон аз си ги купих двете за 250лв. но снощи ми свиха капака с мигача. на ъгъла на симеон и ул. странджа магазина е в синьо по едни стълбички там има една жена не и знам името.
Публикувано 15 октомври 2013 - 10:22
междо другото капака си го намерих от симеон 175 ако има желаещи да ходим да го бием този, на всичкото отгоре му дадох 20 лв. за лекарства.
Публикувано 15 октомври 2013 - 10:25
тия от продавалника вероятно са на някой колега така, че да ходи да си ги вземе има едно наркоманче което зарежда тия два магазина, и те не го казват кое е да му счупим ръцете.
Публикувано 15 октомври 2013 - 10:26
ако някой продава десен мигач
Публикувано 15 октомври 2013 - 10:27
да ми пише само да не е краден такива не купувам защото може да са на някой колега...
Публикувано 21 октомври 2013 - 08:56
Този от продавалник на дали има автоморга и е разглобил не знам колко ц-класи, мл-и, Е60 и накрая продава само... огледалата, само стъклата им и тук-таме някоя дреболия за голф и е36. Как така няма поне един фар, или калник от тия коли, хах. И що няма за 124-ка, ами само за новите, дето се свалят отвън? Въобще не е трудно да се сети човек как се е сдобил с тях. Арабите на Симеон предполагам действат по същия начин. Ако всички спрат да си купуват огледалата на черно, а само от коли на части или чисто нови, дали ще има кой да ги краде? Май не. Точно там е проблема, почти всеки търси за 20лв по-евтино и не му дреме за произхода.
Публикувано 04 май 2014 - 16:41
тия от продавалника вероятно са на някой колега така, че да ходи да си ги вземе има едно наркоманче което зарежда тия два магазина, и те не го казват кое е да му счупим ръцете.
Ще ти дам един съвет .... Минал си се леко така че пий една студена вода и не се прави на мъж , става ли ? И относно Цар Симеон ... на твое място ако ще идвам да бия който и да е от колегите то ще ти трябва малка армия защото незнам дали знаеш Симеон с какво е известна улицата ... ? Сети се сам ....
Публикувано 12 май 2014 - 15:31
Ще ти дам един съвет .... Минал си се леко така че пий една студена вода и не се прави на мъж , става ли ? И относно Цар Симеон ... на твое място ако ще идвам да бия който и да е от колегите то ще ти трябва малка армия защото незнам дали знаеш Симеон с какво е известна улицата ... ? Сети се сам ....
Ееее Тигре, аре да не даваш наклон по форумите! Стой си в мизерията и си трай - да не те гази баба Меца. Поправи си провинциалния словоред и си подреди изреченията граматически, и чак после ръси мозък на кило. Капиш ?
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни