Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Странно ключе на странно място

• Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 Praetorian

Praetorian

Salat Küchenchef

• Потребители на форума
  • 1,682 Posts:
  • Град:Europe
  • Интереси:Немски премиуми задължително с резервна гума.
  • Автомобил:
    W212, R56

Posted 09 August 2012 - 08:05

Ехе, колко много сте написали за пет дни!!! Благодаря на всички!!! Пуснах темата и тръгнах на море и все не мога да намеря време да погледна форума. И тази вечер влязох през телефона - супер полезни коментари. Благодаря и за упътването към алармата. Идея си нямах как работи и за какво са тия копчета, тъй като я ползвам само за заключване и отключване. Веднага щом се прибера ще тествам въпросното ключе, че не ми се правят експерименти на 500 км от вкъщи. Относно упрека на LiL - липсата на време е причина да не сме се запознали още на живо. Да не говорим, че живея до Зимния дворец и дето се казва мога да дойда и пеш, макар че без колата не е същото :) Като в онзи виц където една блондинка казва на друга "Муцка, открих една страхотна автомивка - толкова е близо, че мога да ходя и пеш от къщи!"
Понеже пиша през телефона и взех да се изнервям от скоростта на писане, спирам дотук и обещавам да дойда да се видим веднага щом се прибера в София някъде към края на август. А другата седмица ще пиша за алармата ли е бутонът или за катапулта! ;)
Още веднъж благодаря на всички за помощта!

Колега, благодаря ти, че през телефона си си играл да писаш толкова грамотно и с препинателни знаци. Знам, че не е било лесно.
  • 0

#17 Plamen

Plamen

Чирак

• Потребители на форума
  • 236 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 168 (A170 CDI), 2002, Long-wheelbase
    W 163 (ML 270 CDI), 2005, SE

Posted 09 August 2012 - 11:44

Колега, благодаря ти, че през телефона си си играл да писаш толкова грамотно и с препинателни знаци. Знам, че не е било лесно.

Не е толкова трудно, той е с QWERTY клавиатура. :) А това с пунктоацията ми е професионално изкривяване :)
  • 0
Публикувано изображение

#18 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2,761 Posts:
  • Град:София
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
Garage View Garage

Posted 09 August 2012 - 20:30

обещавам да дойда да се видим веднага щом се прибера в София някъде към края на август.

Обещано! :)
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users