Решение на проблем с телефон и запалка на колата
Започната от Blond, 25 юли 2012 - 15:59:41
5 мнения по тази тема
Публикувано 25 юли 2012 - 15:59
Преди няколко дни открих, че не ми работи блутута Viseeo(на местото на вградения телефон) в колата. Отидох в Авител и помолих като ми инсталираха MP3 Модул Dension lite, да почистят и клемите на блутута и кредъла. Блутута не проработи. Няколко дни по-късно открих, че и запалката не ми работи и реших, че бушонът й е изгорял. Много се учудих като не намерих описание на бушон за запалкат в хартийката, която е стандартна в отделението за бушоните в купето. След помощ от Лилов се разбра, че трябва да е бушон номер 54... при мен се оказа здрав. Оттук нататък реших да се допитам до човек, който разбира още повече и се появих при Ирин. И той прегледа бушоните и като не намери изгорял, започна да сваля махагона до скоростния лост и пепелника със запалката. Оказа се че приятелчетата от Авител са забравили да свържат буксата на запалкат (случва се). Най-голямата ми изненада беше, че след свързването на буксата, започна да работи и блутута.
Доколкото разбрах, според Ирин SAM-модулът е причината да не работи блутута, когато на запалката не й е включена буксата. Може на някой да му се струва логично, но аз определено бях изненадан и затова искам да го споделя тук като информация.
Доколкото разбрах, според Ирин SAM-модулът е причината да не работи блутута, когато на запалката не й е включена буксата. Може на някой да му се струва логично, но аз определено бях изненадан и затова искам да го споделя тук като информация.
Публикувано 06 октомври 2013 - 20:18
Имах подобен проблем със запалката - не работеше, когато си включих зарядното за GSM-a към нея. Оказа се, че куплунга на ел. захранването на запалката е бил за смяна и от сервиза ми казаха, че съм имал късмет ,че не съм вкарвал и изкарвал зарядното няколко пъти, понеже е можело да стане късо. Така на другата ми кола W210 ми гореше бушона на запалката нон стоп и се оказа, че проблема идва от едно тъпо МР3 плеърче, което се включва в запалката. Колега, а от Viseeo-то доволен ли си? И аз обмислям да си взема скоро. Кой модел ползваш?
Публикувано 06 октомври 2013 - 21:12
MB1000 е моделът ми на Viseeo. Доволен бях докато работеше. Нещо не ми прави връзка с колата самия модул на кредъла в момента и търся начин да отстраня проблема.
Публикувано 05 април 2016 - 20:13
Zdraveite grupa az imam sushtiqt problem sus zapalkata na W211 vchera reshih da pogledna bushonite namirashtise vuv bagajnika i mi se vidqha vsichki bushoni zdravi dali nqkoi znae pod koi nomer moga da se orientiram za Bushon na Zapalkata i dali ima oshte nqkade vuv kupeto bushoni i kade Blagodarq predvaritelno.
Публикувано 05 април 2016 - 20:14
Пиши на кирилица, бе човек!
Публикувано 15 май 2016 - 08:22
Здравейте,
имам" хендс фрии" фабрична система разположена в подлакътника(колата е w211/2005г) и липсваше само телефон. Купих една нокиа 6310.
Сложих телефона на док станцията(не знам как точно да го нарека тва чудо) и почна да се зарежда, излезе една количка на дисплея и това е .На таблото продължава да си пише Insert Phone, включвах изключвах и нищо.Някакви идеи как да го подкарам и защо прави тези номера?
Благодаря
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни