Смяна горивен филтър Ц200-136 к.с.
Започната от mercedes1984, 21 юли 2012 - 09:29:17
5 мнения по тази тема
Публикувано 21 юли 2012 - 09:29
Здравейте ,
имам следния въпрос. Може ли някой да ми каже къде седи горивният филтър на W202-136 к.с.. и как се сменя..
Проблема е следния : като я запаля глъхне(все 1 няма качествено изгаряне) и недържи обороти.
От като колата е внесена този филтър не е сменян ....Като загрее и като превключи на газ, работи по-равномерно.....
Вчера свалих пластмасовата тръба за въздуха и уплътнението, след като напръсках клапата с ВД 40 се пооправи... Мисля,че проблема ми е то филтъра...
Ако някой може да ме опъти къде стои и как се сменя ще съм много благодарен ................
Благодаря !!!!
имам следния въпрос. Може ли някой да ми каже къде седи горивният филтър на W202-136 к.с.. и как се сменя..
Проблема е следния : като я запаля глъхне(все 1 няма качествено изгаряне) и недържи обороти.
От като колата е внесена този филтър не е сменян ....Като загрее и като превключи на газ, работи по-равномерно.....
Вчера свалих пластмасовата тръба за въздуха и уплътнението, след като напръсках клапата с ВД 40 се пооправи... Мисля,че проблема ми е то филтъра...
Ако някой може да ме опъти къде стои и как се сменя ще съм много благодарен ................
Благодаря !!!!
Публикувано 21 юли 2012 - 12:33
Здравей колега!
Горивния филтър се намира отдолу под колата близо до задна дясна гума под една пласмасова кора която го пази.
Вземи си свестен филтър, не слагай филтрон или подобни.
Поздрави!
Горивния филтър се намира отдолу под колата близо до задна дясна гума под една пласмасова кора която го пази.
Вземи си свестен филтър, не слагай филтрон или подобни.
Поздрави!
Публикувано 23 юли 2012 - 07:19
Благодаря !!!!
Публикувано 03 октомври 2013 - 11:43
колега,малко касно е да се включа към темата,обаче имам същия проблем.Сутрин при палене заглъхва като загрее се оправя,на газ проблема изчезва?При теб от какво се оказа?Благодаря предварително!
Публикувано 21 ноември 2013 - 02:22
Колега я дай малко инфо коя година какъв мотор?
Публикувано 04 декември 2013 - 17:53
И аз имам дъщия проблем на една от колите ц180 Април 97г и на бензин и на газ не държи обороти и гасне като я изфорсирам, а в движение като върна предавка и забива муцуната и се даваи, май е време да направим темата важна , защото на много хора им се появяват тези проблеми.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни