Парктроник и ремонт
Започната от mmitkom, 11 юли 2012 - 21:22:01
8 мнения по тази тема
Публикувано 11 юли 2012 - 21:22
Здравейте ! Имам Мерцедес Ц 180 спорт купе 2002г и на скоро ми откраднаха едната лайсна с парктроници на предната броня. Може ли да ми кажете от къде мога да си намеря такава. Отделно предната броня е за ремонт ,тъй като някой ме е забърсал и си е оставил боята ,има и лек удар по десния преден калник, така че ще се радвам ако ми препоръчате свестен майстор за тези неща . Също така е време и за обслужване,диагностика ,пълнене на климатик , а и ходовата част ми се струва ,че е за ремонт. Общо взето ще се получи голямо изваждане,вече не я карам ,паркирал съм я в гараж и се чудя да я карам ли или да я продавам Иначе колата си е екстра като цяло. Искам да намеря подходящ сервиз ,в който да могат да свършат всичките или поне повечето от тези неща ,ще се радвам ако има кой да ми даде съвет и препоръки относно моя случай . Поздрави .
Публикувано 11 юли 2012 - 21:27
За боядисването, отгоре на форума си има една тема за автобояджийски услуги.
Относно липсващия детайл, само от морга за жалост или ибей. Където изпадне по-бързо и на добра оферта.
Пълнене на климатик: crush от форума, намери го!
Ходовата част... зависи какво й е разбито.
Ти си преценяш дали да си я караш или продаваш. Ако ти харесва... оправяш, ако не -> в раздел продава
Относно липсващия детайл, само от морга за жалост или ибей. Където изпадне по-бързо и на добра оферта.
Пълнене на климатик: crush от форума, намери го!
Ходовата част... зависи какво й е разбито.
Ти си преценяш дали да си я караш или продаваш. Ако ти харесва... оправяш, ако не -> в раздел продава
Публикувано 12 юли 2012 - 06:26
Благодаря за инфото Поздрави !
Публикувано 09 август 2012 - 08:55
Здравей колега! Ако още не си купил парктроници потърси им номера по Бош и ги поръчай в Бош на Бул. Черни връх. Иначе лайсната можеш да я поръчаш, както и датчиците във Ивайджет. Искам да кажа, че аз също пострадах от това. В момента да се крадат тези детайли е така на мода както беше, преди години да се крадат комутаторите на купе 202 и 210. Естествено докато Цв.Цв. ходи и обяснява по телевизията как бори организираната престъпност, и разяснява на хората що е тероризъм и има ли почва у нас, ние ще даваме луди пари за да си възстановяваме колите, от подобни безчинства. Жертва на тези кражби са купе 203, 211, 220, 215.
Публикувано 19 август 2012 - 20:06
Еми освен да се похваля, че днес някой си хареса новата ми Ц класа и реши да вземе и моите предни лайсни със сензорите. Само да ги набарам ръчичките ще им счупя . На три дена е колата, още не съм се похвалил във форума и вече ме порязаха
Този пост е редактиран от Bozhidar: 19 август 2012 - 20:22
Публикувано 28 август 2012 - 08:08
И аз изгорях с предна лява лайстна. Дясната стоеше, но беше със счупени крачета в края. Като си намеря друга ще ги залепя.
Кои други части се свалят лесно на 203ките освен огледалата и предните лайстни? Задната пак ли е само на щипки?
Кои други части се свалят лесно на 203ките освен огледалата и предните лайстни? Задната пак ли е само на щипки?
Публикувано 28 август 2012 - 16:26
Всички лаисни и огледала се свалят лесно и бързо от трениран
професионалист който с това си изкарва хляба и салама, за под 60 секунди .
Просто се свалят само с поглед, за който знае,
а търсенето определя предлагането .
Може и има интелигентни решения за предпазване от кражби .
Аз взех най тъпото решение .
Първото нещо след като купих колата беше да отида във фирма Кобра,
купих туба силикон с който лепят джамовете на колите, 12лв , най якия .
Накарах майстора ми да намаже на богато предните и задни лаисни
(страничните са на болчета и трябва да се отвори колата за да се свалят)
и огледалата, на огледалата сложи специални болтове с изменен център
на главата против разпробиване .
Сега съм защитен, да се откраднат няма как, може само да се счупят,
но пък застрахователите счупено плащат, липсващо не .
Лошото ще стане ако ми се наложи аз нещо да правя по
броните и лаисните, няма да има управия .
Чукам на дърво и ако се случи тогава ще му мисля .... .
професионалист който с това си изкарва хляба и салама, за под 60 секунди .
Просто се свалят само с поглед, за който знае,
а търсенето определя предлагането .
Може и има интелигентни решения за предпазване от кражби .
Аз взех най тъпото решение .
Първото нещо след като купих колата беше да отида във фирма Кобра,
купих туба силикон с който лепят джамовете на колите, 12лв , най якия .
Накарах майстора ми да намаже на богато предните и задни лаисни
(страничните са на болчета и трябва да се отвори колата за да се свалят)
и огледалата, на огледалата сложи специални болтове с изменен център
на главата против разпробиване .
Сега съм защитен, да се откраднат няма как, може само да се счупят,
но пък застрахователите счупено плащат, липсващо не .
Лошото ще стане ако ми се наложи аз нещо да правя по
броните и лаисните, няма да има управия .
Чукам на дърво и ако се случи тогава ще му мисля .... .
Този пост е редактиран от vencislav: 28 август 2012 - 16:33
Публикувано 21 септември 2012 - 05:38
Лошото е че те принуждават ,да държиш колата на платен паркинг или гараж ,без каско няма как .Иначе лайсни с парктроници се намират трудно ,но който търси намира.Само дето на едно място ми обявиха 180 лв за бройката с датчиците по нея (3 броя датчици) ,на друго пък намерих 2 предни лайсни без датчиците за 80 лв и да ви кажа ,скъпо ми се вижда
Публикувано 12 януари 2013 - 12:17
Гадна работа и аз си останах без предни и задни лайсни с датчиците за паркиране на моята w203-ка. Мамка им апашка. Само за инфо комплекта оригинални три лайсни с датчиците са около 2500 лева. Като сложим и срязана ел.инсталация работата става дебела, за нервите да не говорим.
Търся тия резервни части, някой ако предлага да се обажда.
тел.0887751538
Търся тия резервни части, някой ако предлага да се обажда.
тел.0887751538
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни